Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 6 feb 2016

Huh?! Pas na 3 keer kijken snap je hoe deze poppetjes in elkaar zitten

Ana Hell is een creatieve dame die maar al te graag speelt met de mogelijkheden van het lichaam. En dat doet ze niet door zich te laten tatoeëren, op een bizarre manier te schminken of door de situatie in perspectief te plaatsen. Nee, Ana heeft voor haar nieuwste project de lichamen voorover gebogen en poppetjes gecreëerd op de blot rug van haar geportretteerden. Het resultaat is geniaal, lachwekkend, maar ook verwarrend.

Meer zien? Klikkerdeklik! Natuurlijk zijn dit soort foto’s prima na te maken in je vrije tijd. Maar, als je dan toch een uurtje vrij hebt kun je natuurlijk ook gaan schilderen, net als deze wereldleiders, of zingen als Barack Obama.

na Hell is een creatieve dame die maar al te graag speelt met de mogelijkheden van het lichaam. En dat doet ze niet door zich te laten tatoeëren, op een bizarre manier te schminken of door de situatie in perspectief te plaatsen. Nee, Ana heeft voor haar nieuwste project de lichamen voorover gebogen en poppetjes gecreëerd op de blot rug van haar geportretteerden. Het resultaat is geniaal, lachwekkend, maar ook verwarrend.

Meer zien? Klikkerdeklik! Natuurlijk zijn dit soort foto’s prima na te maken in je vrije tijd. Maar, als je dan toch een uurtje vrij hebt kun je natuurlijk ook gaan schilderen, net als deze wereldleiders, of zingen als Barack Obama.<

Reageer op artikel:
Huh?! Pas na 3 keer kijken snap je hoe deze poppetjes in elkaar zitten
Sluiten