Tessa Ham
Tessa Ham Froot 12 jun 2018

Claire Underwood als president in nieuwe trailer House of Cards

In het nieuwste én laatste seizoen van House of Cards is Claire Underwood de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten. De officiële trailer van seizoen 6 van een van de eerste Netflix originals laat zien dat deze krachtige vrouw er helemaal klaar voor is. We worden bijna bang van haar straffe blik.

Claire Underwood als president in nieuwe trailer House of Cards

Het is een geniale zet om Claire Underwood de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten te laten zijn. Want alhoewel Kevin Spaceys personage Frank Underwood zich door niets liet tegenhouden op weg naar de top, was zijn vrouw Claire net zo ambitieus en berekenend als hij. Frank Underwood had zichzelf misschien overtuigd van het feit dat Claire hem meer nodig had dan hij haar. Wij weten allemaal beter. “We’re just getting started”, zegt ze in de officiële trailer. Dat belooft wat voor het nieuwe seizoen waarin zij aan het roer staat.

Geen Kevin Spacey meer in seizoen 6

Toen House of Cards in 2013 op Netflix verscheen, kon niemand om de serie heen. Het was de eerste grote Netflix Original en ook nog eens een waarbij mensen van hun stoel werden geblazen. Dankzij het succes van House of Cards kon Netflix nog veel meer van onze favoriete series maken, zoals Orange is the New Black, The Crown en Stranger Things.

Nu Kevin Spacey is ontslagen door beschuldigingen van seksueel misbruik, zal Robin Wright de hoofdrol gaan spelen. De trailer laat voor het eerst zien hoe House of Cards eruit zal komen te zien na het tijdperk van Kevin Spacey. Met de ijzersterke actrice Robin Wright zal de serie zeker eindigen met een knal. Voor haar rol in House of Cards won ze in 2014 al een Golden Globe.

Wat de manipulerende Claire Underwood gaat aanrichten in Washington nu ze uit de schaduw van haar man is gestapt, is vanaf eind 2018 te zien op Netflix.

Reageer op artikel:
Claire Underwood als president in nieuwe trailer House of Cards
Sluiten