Deze video van honderden kleine spinnetjes is de nachtmerrie van elke spinnenhater

Deze video van honderden kleine spinnetjes is de nachtmerrie van elke spinnenhater

Pas op, deze beelden zijn niet geschikt voor mensen met arachnofobie. Oftewel: spinnenangst! Krijg jij letterlijk de kriebels bij het zien van een spin, of het nou in het echt of op je schermpje is, dan zijn de onderstaande beelden niet voor jou. Of ben jij zo’n stoere, en denk je daar echt wel tegen te kunnen? Nou… eens kijken wat je hier van vindt…

Wat zou jij doen als je zoveel spinnen in je huis zou aantreffen?

Brr… onze nekharen staan in ieder geval rechtovereind. Maar je hoeft geen medelijden te hebben met degene die dit heeft gefilmd hoor. De grote jacktkrabspin is namelijk het geliefde huisdier van de in AustraliĆ« woonachtige Amy Donovan en heeft nog een naam ook: Mrs. Flufferbum. En jawel, Mrs Flufferbum werd trotse moeder van zo’n 200 babyspinnetjes!

Overigens komt Amy oorspronkelijk niet uit AustraliĆ«, maar uit Amerika. Het waren onder andere de ‘mooie’ en dodelijke insecten die haar verliefd lieten worden op Down Under. Ze vertelt Daily Mail Australia: “Ik heb altijd van de natuur gehouden. Maar AustraliĆ« heeft waanzinnig grote insecten en ik vind spinnen gewoon prachtig.” Duidelijk.

Geen fan van spinnen?

Misschien is deze tool dan wel handig voor jou!