Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 21 feb 2017

Hond weigert het asiel te verlaten zonder z’n maatje, dus moesten ze maar samen geadopteerd worden

Alaina Brinton houdt ontzettend veel van honden, en toen haar oudje was overleden werd het stil in huis. Daarom wilde de Amerikaanse maar al te graag een hond adopteren… Dus ging ze naar het asiel. Al wist ze toen nog niet dat ze met twee honden thuis zou komen!

Lucy en Sully zijn de gelukkigen. De twee hondjes waren al BFF’s vanaf het allereerste moment dat de twee elkaar zagen. Maar, dat Lucy gelijk als een moedertje over Sully zou gaan waken, dat was toch wel een lieve verrassing.

“Ik zag een foto van Lucy bij de lokale dierenopvang en ik wilde haar gewoon per se even zien,” vertelt Alaina aan The Dodo. “Toen ik belde zeiden ze dat Lucy werd verzorgd samen met een andere hond en dat ze graag wilden dat ik die ook zou ontmoeten.” Tja, inmiddels weten we hoe dat is afgelopen…

“Ik werd gelijk verliefd op de twee! Daarnaast was het overduidelijk dat Sully Lucy nodig had om het naar zijn zin te hebben… Ik kon ze niet uit elkaar halen!” Nu, zeven jaar later, zijn de schatjes nog altijd onafscheidelijk: “Ze gaan nergens naartoe zonder wederhelft.”

Wat een liefdesverhaal. Lucy en Sully hebben het overduidelijk hartstikke goed met elkaar. Kijk zelf maar!

Awww!

Niet alleen Lucy en Sully hadden een originele manier gevonden om gered te worden: ook Riley deed iets heel bijzonders! Hoe deze katjes aan een nieuwe thuis kwamen is ook hartverwarmend!

Reageer op artikel:
Hond weigert het asiel te verlaten zonder z’n maatje, dus moesten ze maar samen geadopteerd worden
Sluiten