Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 22 jun 2017

Dit hondje wandelt elke dag in z’n eentje naar de dierenkliniek om lekkere snacks te halen

Dat veel honden ongelofelijk dol zijn op mensen, is wel duidelijk. Maar dat wij mensen ook geen genoeg kunnen krijgen van die malle viervoeters, maakt de liefde extra mooi. Maar, hoe zou je niet kunnen houden van een hond die alles voor je doet (en zelfs op je past?!).

Ook Pituco is een hondje waar je gewoon van móet houden. Dat kan niet anders. Waarom? Het beestje is zo slim en grappig dat hij zelfstandig naar de dierenkliniek gaat om daar lekkere snacks te halen. Zodra je de video hieronder ziet ben je verkocht (pas op: het kan zomaar zo zijn dat je verliefd wordt!):

Pituco woont samen met zijn baasje Koca Trevisan in Paraí, Brazilië. In datzelfde gebied zit de dierenkliniek waar de hond zijn boodschappen doet. Een snoepje verdienen? Nee joh. Pituco haalt het gewoon – iedere dag – zelf op.

Omdat Pituco iedere dag langskomt moet er wel voor de snacks betaald worden. Ook daar is een oplossing voor bedacht: alles gaat gewoon op de rekening die Koca zo nu en dan komt betalen.

Kijk ‘m blij zijn:

“Iedereen hier kent Pituco,” vertelt de dierenkliniek Agro Pet’s aan The Dodo. “Zijn snacks staan op de bovenste plank, dus we moeten het aan hem geven. Als hij er is blaft hij tot hij zijn snacks heeft gekregen.” Wat een slimmerik!

Uiteraard is Pituco niet de enige slimme hond: Chaser, een Border Collie, kent meer dan 1000 woorden! En deze vriend weet als geen ander hoe hij zich moet laten vermaken.

Reageer op artikel:
Dit hondje wandelt elke dag in z’n eentje naar de dierenkliniek om lekkere snacks te halen
Sluiten