Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 27 feb 2017

Hond vindt een kunstgebit in de tuin… En het staat haar fantastisch!

Pandora is nogal een ondeugende hond. Maar… gelukkig zorgt ze ook voor een hoop lol! De hond had iets opgegraven in de tuin en kwam er vervolgens mee aanzetten bij haar baasje. Het was al heel gauw duidelijk waar het om ging: een kunstgebit!

“Ik kon in eerste instantie niet precies zien wat ze had opgegraven, dus ik riep haar naar binnen. Toen ik haar koppie optilde kwam ik haast niet meer bij van het lachen,” vertelt baas Lucas Alves Magalhães uit de Braziliaanse stad São Paulo aan The Dodo. Het bleek toch echt om een keurig rijtje valse tanden en kiezen te gaan.

Pandora staat er eigenlijk wel om bekend dat ze altijd van alles opgraaft en tevoorschijn tovert, maar deze vondst is wel erg uniek: “Voordat wij hier kwamen wonen, woonde hier een ouder stel. Misschien hoort het kunstgebit wel bij één van hen?” Hoe het er ook terecht is gekomen… Van Lucas is het malle ding niet!

Natuurlijk werd het kunstgebit snel weggegooid, maar niet voordat Lucas deze hilarische foto’s had kunnen maken. En wat bleek? Ook zonder kunstgebit is het een leuk snoetje om naar te kijken! 😉

Honden weten ons wel vaker te verrassen, zelfs al met hun eigen blije koppie!

Ooit een hond met een beugel gezien?

Nu wel!

Reageer op artikel:
Hond vindt een kunstgebit in de tuin… En het staat haar fantastisch!
Sluiten