Froot 14 apr 2017 Sissy Westerhuis

Deze hond gaat elke dag even langs dezelfde basisschool om geaaid te worden

Veel honden zijn dol op aandacht, zelfs katten en geitjes worden voor wat gezelligheid opgetrommeld. Maar… niet veel honden gaan op eigen houtje de straat op voor een aai over hun bolletjes. Deze hond doet dat dus wel!

Reddit-gebruiker Sean Conway schrijft: “Deze hond woont in de buurt van mijn zusjes school. Iedere dag komt hij even langs, wacht hij tot de kinderen tevoorschijn komen en laat hij zich lekker aaien.” Awww!

Het beestje woont in County Cavan, Ierland en weet er dus piekfijn de weg. Sean spotte het leuke beestje toen hij even langsging bij de school.

“Het viel me op dat de hond buiten zat te wachten, bij een buurtje. Sommige kinderen kwamen zijn kant op om hem te aaien,” aldus Sean in gesprek met The Dodo. “Hij wachtte geduldig en bleef wel tien minuten hangen.”

Het mooie is: hij doet dit veel vaker! “Het schijnt hier een bekend fenomeen te zijn en de kinderen zijn er gewend aan geraakt.” En de blije viervoeter is volgens Sean niet de enige die langskomt bij de school: een paar jaar geleden was er een eend genaamd Nibbles die helemaal weg was van een leerling. Zodra de knul uit de school kwam wandelen werd de eend dolgelukkig. Awww.

Eenden en honden die gek zijn op aandacht… Hebben we dat niet eerder gezien? Jazeker: deze eend werd gelijk de beste maatjes met een rouwende hond. Awww!

Ben jij er nog niet helemaal uit wat jouw hond eigenlijk van je wil? Misschien dat deze 16 illustraties je verder kunnen helpen!

Reageer op artikel:
Deze hond gaat elke dag even langs dezelfde basisschool om geaaid te worden
Sluiten