Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 17 mrt 2016

Hoera! Deze hond met ‘twee neuzen’ heeft eindelijk een baasje gevonden

“Wat een hondenleven!” Een uitdrukking die je vast wel kent, om aan te geven dat een leven ellendig is. Maar, voor de hond in dit verhaal zat het wel héél erg tegen: hij kon door zijn misvorming namelijk geen baasje vinden.

Eigenlijk is het al vreselijk genoeg dat je een paar neusgaten hebt die zo vervormd zijn dat er ook nog tanden tussen groeien. Maar, Toby de viervoeter had meer pech: hij moest over straat zwerven omdat geen baasje hem wilde hebben.

Tenminste, tot Todd Ray de hond zag besloot hij het dier te adopteren. Ray is namelijk gek op zaken die niet normaal zijn en dus kon hij Toby niet laten lopen.

Heel even maakte Todd zich nog zorgen om de gezondheid van de hond. Maar, een dierenarts kon de Amerikaan gerust stellen: de Australische herder is in perfecte gezondheid. Hoera!

Mocht je het beestje even flink willen knuffelen dan moet je er wel wat voor over hebben: Toby woont in het prachtige Californië. Mocht je daar dan toch in de buurt zijn ga dan ook zeker even langs bij dit ultieme partyhuis of een van deze prachtige bioscopen.

Reageer op artikel:
Hoera! Deze hond met ‘twee neuzen’ heeft eindelijk een baasje gevonden
Sluiten