Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 23 dec 2016

Hoe je een 6 meter hoge kerstboom in je huis krijgt? Zo dus!

Hoe kunnen we Kerstmis van voorgaande jaren weer overtreffen? Dat is voor veel mensen een vraag die gaat spelen in de aanloop naar de feestdagen. Veel families maken van de kerst iets bijzonders en bij de kerst horen verschillende symbolische dingen die je in huis haalt, waaronder de kerstboom.

Door het dak

De kerstboom is qua smaak voor ieder anders: groot, klein, dik, met piek of zonder. Maar één ding is zeker, (vrijwel) iedereen wil een versierde kerstboom. Eén stel daarentegen wilde vorig jaar niet alleen een mooie boom, hij moest en zou dat jaar ook de grootste zijn die ze ooit hebben gehad. De boom die ze hebben gekocht was ruim 6 meter lang, dus missie geslaagd! Maar daar bleef het niet bij, want hoe krijg je zo’n grote boom in je huis? Simpel, door het dak naar buiten!

Maar hoe krijg je nu zo’n boom door het dak, dat is toch gekkenwerk? Zij hadden daar een hele simpele oplossing voor bedacht, zaag hem door midden en zet de bovenkant op het dak zelf. Zo leek het van buiten alsof de boom echt door het dak gegaan is met versiering en al!

En de boom was zo populair dat ze de volgende ochtend een brief op de deur vonden met dat ze viral waren gegaan met de foto’s over de boom!

Zo word je dus creatief met de kerst. Maar er zijn nog zoveel andere manieren voor een creatieve kerstboom!

Reageer op artikel:
Hoe je een 6 meter hoge kerstboom in je huis krijgt? Zo dus!
Sluiten