Hij kreeg een privévlucht naar Oostenrijk omdat hij een wildvreemde een handje hielp

Elkaar gelukkig maken zit ‘m in de kleine dingen. Iemand een handje helpen bijvoorbeeld kan al veel betekenen. Zo denkt 95% van de Nederlanders er immers ook over. Zeggen ze… Maar doen we dat ook wel echt? Lifehunters ging op onderzoek uit en voerde een sociaal experiment uit met Mattie en Wietze van Q-Music. En… De voorbijganger die het eerste te hulp schiet, die krijgt een geweldige beloning.

Hoe snel Wietze hulp kreeg is echter een beetje een teleurstelling. Hij moest maar liefst één uur en 23 minuten ploeteren in de kou. En toen pas schoot iemand hem te hulp. Als dank voor zijn hulp kreeg hij zoals afgesproken een mooie beloning: Een privéjet naar Oostenrijk voor twee personen, inclusief luxe verblijf in Zell am See. Als al die andere voorbijgangers dat toch eens hadden geweten…

Is dat niet een tikkeltje overdreven?!

Ach, kennelijk is het erg bijzonder dat Wietze werd geholpen op straat, anders had het vast niet bijna anderhalf uur geduurd voor hij hulp kreeg. Wellicht is dit een mooie eye-opener, zodat we elkaar wat meer zullen helpen. Of we elkaar nou kennen of niet.

Kennen we Lifehunters niet al ergens van?

Ja, dat klopt. Onder andere van deze geweldige stunt waarbij ‘kunstkenners’ gingen raden wat een IKEA-schilderij waard was. Maar ook kennen we ze van deze opmerkelijke suiker- en alcoholvrije test.

Reageer op artikel:
Hij kreeg een privévlucht naar Oostenrijk omdat hij een wildvreemde een handje hielp
Sluiten