Hij is nog maar 12 jaar oud, maar tatoeëert nu al. En hij heeft talent!

Hij is nog maar 12 jaar oud, maar tatoeëert nu al. En hij heeft talent!

‘Dat je zelf nog geen tattoo mag hebben hoeft toch niet te zeggen dat je zelf geen tattoos mag zetten?!’ Dat is precies hoe Ezrah Dormon, a.k.a. ‘The Shark’ er ook over denkt. Hij is nog maar 12 jaar oud en is dus nog veel te jong om zelf een tattoo te mogen, maar… dat weerhoudt hem er écht niet van andere mensen te voorzien van een permanent inktplaatje.

Jup, je leest het goed. Hij zet échte tattoos bij échte mensen. Hoe dat zo gekomen is? De in Panama woonachtige jongen raakte geïnspireerd toen zijn moeder een tattoo liet zetten in Honolulu. De tattoo shop-eigenaar merkte zijn grote interesse al heel gauw op en vroeg hem of hij – met toestemming van de moeder natuurlijk- een deel van de tattoo wilde inkleuren. Uiteraard wilde hij dat, en vanaf dat moment was hij om!

En dit is ‘m dan. Zijn allereerste tattoo die hij deels mocht inkleuren:

Hij kreeg de smaak te pakken en mocht er nog meer zetten. Inmiddels heeft hij al zo’n twintig mensen voorzien van een echte tattoo en heeft hij al heel wat sinaasappelen en grapefruits van een tattoo voorzien, aangezien die vruchten blijkbaar heel goed zijn om op te oefenen.

Tijd voor het echte werk. Hier zie je hem in opperste concentratie aan het werk:

I had fun today! @honolulutattoos Thanks @vanspty for my awesome clothes.

Een bericht gedeeld door Ezrah The Shark Dormon (@eztheshark) op

De mensen die hij getatoeëerd heeft zijn allemaal klanten van diezelfde tattoo shop in Honolulu, waar hij ‘werkt’ als de leerling student van de eigenaar.

De eigenaar van de tattoo shop heeft hem geleerd hoe hij verschillende designs moet tekenen, waaronder panters, zwaluwen, slangen, rozen en… zijn signature animal de haai.

I colored the pink in this baby last night. ⚡️Lines and shading: @margaritamarzo

Een bericht gedeeld door Ezrah The Shark Dormon (@eztheshark) op

Hij heeft zelfs een tattoo gezet bij zijn eigen wiskundeleraar:

Thanks Gabriela. Thanks for being so cool and supporting my apprenticing.

Een bericht gedeeld door Ezrah The Shark Dormon (@eztheshark) op

Dat hij een talent heeft, daar valt niet over te twisten. Maar niet iedereen is het er over eens dat zo’n jonge jongen al met een tattoo gun in de weer mag zijn. Hoe denk jij er over?

Je kunt zeggen wat je wil, maar zijn tattoos zien er in ieder geval stukken beter uit dan de werkjes van deze dame

In haar geval zou je nog veel eerder denken dat ze door een kind zijn gezet!