Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 30 aug 2016

Held! Deze kat leidt regelmatig verdwaalde wandelaars terug naar de bewoonde wereld

Deze kat is wel heel vastberaden om te bewijzen dat niet alleen honden behulpzaam zijn. Katten kunnen er namelijk ook wat van.

Reddit-gebruiker sc4s2cg raakte verdwaald toen hij in Zwitserland aan het hiken was en wist de weg terug absoluut niet meer te vinden. “Ik keek op de kaart om te zien hoe ik terug kon komen bij het hostel maar de enige weg die ik zou kunnen nemen was afgesloten,” schrijft hij.
En toen kwam deze kat dus aangewandeld en wees de man de weg terug naar het dorp. Het dier keek volgens de actieve vakantievierder steeds om om te kijken of hij nog gevolgd werd.

Nadat sc4s2cg zijn verhaal deelde op Reddit waren er ook anderen die dit hadden meegemaakt en de kat herkenden! Deze Zwitserse kat neemt zijn taakje dus wel heel serieus. Wat een held!

Het dier keek steeds om, om te kijken of hij nog gevolgd werd door de hiker

Het schijnt dat deze kat regelmatig mensen ‘redt’ uit de Zwitserse bergen

Er is zelfs een filmpje van de kat:

Het enige dat deze zwart-witte feline nog cooler zou maken zou zijn wanneer hij mensen per skateboard komt redden. Misschien kan skateboard-kat Boomer dat ‘m leren? Eigenlijk zijn alle katten wel cool, ook als ze blind, onhandig of een beetje scheel zijn.

Reageer op artikel:
Held! Deze kat leidt regelmatig verdwaalde wandelaars terug naar de bewoonde wereld
Sluiten