Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 20 jul 2017

Erger jij je aan van alles? De Hater-app zoekt de perfecte match voor jou!

Je bent vast wel bekend met de dating-app Tinder, een app waarmee je via een swipe naar links of rechts aangeeft of je iemand leuk vindt. Je baseert je mening op de foto’s en een profieltekstje van de ander.

De app Hater is een vergelijkbare dating-app, maar met een compleet andere insteek. Zoals de naam misschien al verraadt, kun je in de app aangeven wat je haat en wordt op basis daarvan een match voor je gezocht.

Ontzettende haat aan mensen die neplachen? Of aan mensen die heel langzaam lopen. Of zoiets willekeurigs als kruiswoordpuzzels? In de Hater app kun je over allerlei onderwerpen aangeven of je er blij of ongelukkig van wordt. Op basis van deze gegevens wordt vervolgens een profiel voor je gemaakt en kun je met anderen matchen. Handig, want zo kun je dus lekker samen haten met je nieuwe match.

In de Verenigde Staten bestaat de app al een tijdje en Hater heeft de gegevens van duizenden haters gebruikt om een overzichtelijke kaart te maken met de meest gehate onderwerpen. Zoals je kunt zien in de afbeelding hieronder haten mensen de gekste dingen, van tonijnsalade tot feminisme.

Ja, de app is ook beschikbaar in Nederland! Begin dus met haten en wie weet vind je wel de liefde van je leven!

Heb je een leuke match? Bekijk dan hier 10 originele ideeën voor een date

Reageer op artikel:
Erger jij je aan van alles? De Hater-app zoekt de perfecte match voor jou!
Sluiten