Tessa Ham
Tessa Ham Froot 11 jun 2018

In dit Harry Potter-appartement waan je jezelf in Zweinstein

Hoop jij eigenlijk nog steeds een brief te krijgen van Zweinstein? Dan hebben we goed nieuws voor je. Jij kunt je een nachtje in de wereld van Harry Potter wanen. En daar hoef je dus geen tovenaar voor te zijn met een aartsrivaal zonder neus. Win-win!

Pak je koffers maar alvast voor Edinburgh. In de stad waar J.K. Rowling de boeken schreef, kun je nu een appartement huren met een Harry Potter-thema. Dé droom voor elke fan. Voor 170 euro slaap jij een nachtje in Zweinstein. De grootste slaapkamer en de woonkamer zijn helemaal in het thema van Griffoendor. Er is ook nog een tweede slaapkamer die lijkt op een treinstel van de Zweinstein Express.

Harry Potter, woning, films, boeken

In het appartement zijn ook spullen te vinden die echt van J.K. Rowling zijn geweest. Je kunt bijvoorbeeld je eigen boek schrijven aan het bureau waar de Harry Potter-schrijfster zelf ook aan heeft gezeten.

Harry Potter, woning, films, boeken

Elk detail van dit Harry Potter-huis klopt

Dit nieuw item op je bucket list komt uit het brein van Yue Gao, die altijd al droomde van een bezoek aan Zweinstein. Daarom verbouwde hij een huis om tot hommage aan de boeken- en filmreeks. Het is expres geen goedkope kopie van de film. De verbouwing van het historische appartement tot Harry Potter-huis duurde zeven maanden. Met resultaat, je kijkt werkelijk je ogen uit. Yue Gao heeft aan elk detail gedacht. Zo zijn alle deuren geschilderd in de kleuren van de verschillende huizen.

Harry Potter, woning, films, boeken

Je gaat je hier in ieder geval niet vervelen. Dit Harry Potter-huisje heeft alles wat je maar kan wensen: boeken, spelletjes, films, een Xbox en een PlayStation 4. Pak de chocokikkers en het boterbier er maar bij: dit appartement is gemaakt voor de ultieme filmavond. Een nachtje kost, afhankelijk van de periode, rond de 200 euro.

Harry Potter, woning, films, boeken
Reageer op artikel:
In dit Harry Potter-appartement waan je jezelf in Zweinstein
Sluiten