Harry Potter fans opgelet! Je kunt nu vier dagen als tovenaar leven

Een droom komt uit voor Harry Potter fans! Dankzij de Bothwell School of Witchcraft heb je nu namelijk de kans om vier dagen als tovenaar te leven en om in real life Harry Pottertje te spelen aan de Engelse kust.

Wat kan je verwachten?

Het is geen officieel Harry Potter event, maar je kunt er wel je HP-hart met liefde ophalen. De Bothwell School of Witchcraft organiseert een live-action role playing evenement waarbij je samen met 150 anderen een heus personage wordt in de school.

Wat leer je?

De vraag is eerder: wat leer je niet? In de vier dagen dat je in een magisch kasteel verblijft leer je toveren en vreemde wezens kennen. De groepen worden opgesplitst in verschillende huizen en misschien raad je het al, maar die huizen nemen het tegen elkaar op. Tot slot is er ook nog een zogeheten banket waar iedereen van een feestmaal geniet, net zoals in de Harry Potter films.

Ik wil erbij zijn!

Je moet nog heel even wachten voordat je mee mag doen, maar je kunt wel alvast de data in je agenda blokken. Want hallo, hier moet je natuurlijk vrij voor houden. Het evenement vindt plaats van 26 tot en met 29 april en van 10 tot 13 augustus. De locatie is Herstmonceux Castle, een kasteel uit de 15e eeuw in East-Sussex. Gelukkig heb je nog even de tijd om te sparen, want het kost je omgerekend minstens €640 om mee te mogen doen. Je verblijf en maaltijden zijn inbegrepen, maar vergeet niet om je toverstaf mee te nemen!

Een bericht gedeeld door Bothwell School of Witchcraft (@bothwellschoolofwitchcraft) op

Meer Harry Potter nieuws

Gaat het je niet lukken om het geld bij elkaar te sprokkelen om de witchcraft school te bezoeken? Dan kun je vanaf 2018 altijd nog de Harry Potter versie van Pokémon Go spelen. Oók leuk.

Reageer op artikel:
Harry Potter fans opgelet! Je kunt nu vier dagen als tovenaar leven
Sluiten