A. de Jong
A. de Jong Froot 18 apr 2018

Hans Teeuwen reageert op Dotan met óók een emotionele biecht

Waar is Hans Teeuwen als je hem nodig hebt? Inderdaad, op YouTube. Naar aanleiding van de treurige vertoning van Dotan bij RTL Late Night, die écht niet serieus genomen kon worden, kon de cabaretier het niet laten even de camera erbij te pakken voor een heerlijke video.

De Dotanesque biecht van Hans Teeuwen

“Ik wilde graag even reageren op wat zaken die komende week waarschijnlijk naar buiten gaan komen over berichten op social media”, begint Hans Teeuwen. “Ik schaam me voor de dingen die niet helemaal eerlijk en waar waren. Het verhaal dat ik met een busje met reumapatiënten naar de Euromast ben gereden om ze daar de dag van hun leven te bezorgen, is niet helemaal waar.” En zo gaat het door. Genieten.

Wie is er Dotan?

Nee, er is niemand dood. Al gedroeg Dotan zich gisteren bij Humberto Tan wel alsof dat wel het geval was. Mocht je wat gemist hebben. Dotan heeft allerlei nepprofielen en internettrollen op Facebook gebruikt om zijn imago als muzikant en als aardige jongen op te poetsen. Nu alles uit is gekomen, mocht hij in een tenenkrommende uitzending van RTL Late Night uithuilen, zijn excuses aanbieden en de schade proberen te herstellen. Gezien de stroom aan hilarische reacties op social media is dat ook wel nodig. Al lijkt zijn gejank het er alleen maar erger op te maken.

Reageer op artikel:
Hans Teeuwen reageert op Dotan met óók een emotionele biecht
Sluiten