Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 11 feb 2016

Handig joh! Zo’n robot die lipstick op smeert

Iedere vrouw die regelmatig met make up in de weer is, droomt er wel eens van: Iemand die het ‘zware’ werk even van je overneemt. Want zeg nou zelf, lipstick op je lippen smeren kan nog wel eens wat van je tijd vragen. Handig hebbedingetje, zo’n robot die het overneemt. Of is het ongelooflijk onpraktisch?

Heb je toch een gaatje in je agenda kunnen vinden om je lippen te versieren? Laat je dan eens inspireren door deze creaties. Of je bouwt een enorme lipstick, met al je lipsticks. Stuur je dan wel even een foto naar de Froot-redactie?

edere vrouw die regelmatig met make up in de weer is, droomt er wel eens van: Iemand die het ‘zware’ werk even van je overneemt. Want zeg nou zelf, lipstick op je lippen smeren kan nog wel eens wat van je tijd vragen. Handig hebbedingetje, zo’n robot die het overneemt. Of is het ongelooflijk onpraktisch?

Heb je toch een gaatje in je agenda kunnen vinden om je lippen te versieren? Laat je dan eens inspireren door deze creaties. Of je bouwt een enorme lipstick, met al je lipsticks. Stuur je dan wel even een foto naar de Froot-redactie?<

Reageer op artikel:
Handig joh! Zo’n robot die lipstick op smeert
Sluiten