Froot 17 jul 2017 Sissy Westerhuis

Haar bruiloft ging niet door, dus besloot ze het feestmaal te geven aan daklozen

Sarah Cummins en haar Logan Araujo waren ooit hartstikke verliefd op elkaar. Ze wisten dat ze met elkaar wilden trouwen en werkten maar liefst twee jaar lang aan hun droombruiloft. 30.000 dollar mocht het feestje gaan kosten. En toen gebeurde er iets vervelends… De bruiloft ging niet door.

Uiteindelijk heeft Sarah de bruiloft geannuleerd. Waarom ze dat deed is niet helemaal duidelijk. Wat wel mooi naar voren kwam is Sarah’s vrijgevigheid. Ze besloot namelijk het feest, inclusief luxueus feestmaal, te delen met daklozen uit de omgeving: “Ik werd ziek van het idee dat al het eten van de receptie weggegooid zou worden,” vertelt de 25-jarige Amerikaanse tegen IndyStar.

Het feest zou gehouden worden in het Ritz Charles in Carmel, in de Amerikaanse staat Indiana. Maar, in plaats van de verwachte 170 gasten voor de bruiloft, zat het er dit weekend vol dankbare, thuisloze mensen.

Er werden contact opgenomen met daklozenopvangcentra in Indianapolis en Noblesville en zo kreeg men de zaal in het Ritz Carmel toch weer vol. Op het menu stond onder meer: gehaktballetjes, geitenkaas en met knoflook geroosterde bruschetta, kippenborst met artisjokken en Chardonnay-saus. Ook was er… Taart! Zo werd het toch nog een feest.

Mocht je trouwen(s) nog op zoek zijn naar inspiratie, check dan even onze basket. Vol prachtige foto’s, bijzondere aanzoeken en liefdevolle verhalen.

Reageer op artikel:
Haar bruiloft ging niet door, dus besloot ze het feestmaal te geven aan daklozen
Sluiten