Grappige video laat zien hoe een moeder 3 baby’s én een peuter naar bed brengt

Wanneer je kinderen hebt, ziet je leven er behoorlijk anders uit dan je vroeger gewend was. Kijk alleen al naar de ochtenden. De kinderen moeten vaak in alle haast klaar worden gemaakt voor school of de dagopvang en als moeder (of vader) heb je veel minder tijd voor jezelf. En als je vier kleine kinderen hebt, dan gaat het er allemaal nóg hectischer aan toe… Maar deze supermoeder laat in een grappig filmpje over het dagelijkse ‘naar-bed-breng-ritueel’ zien dat ze het allemaal prima aan kan!

De Canadese Corrie-Lynn Whyte uit Ontario is moeder van de tweejarige Emily en de acht maanden oude drieling Olivia, Jackson, en Levi.

https://www.instagram.com/p/_mvqDsrUdA/

Toen Corrie-Lynn en haar partner Dan Gibson te horen kregen dat ze een drieling kregen waren ze in shock. Hun gezinnetje van drie zou verdubbeld worden naar een gezin van zes!

https://www.instagram.com/p/7WrGG5LUVG/

Gelukkig vinden ze het allemaal geweldig. Maar het is, vanzelfsprekend, ook hard werken. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar het dagelijkse ritueel wanneer de kindjes hun pyjama’s aan krijgen en naar bed gaan.

Dat valt niet mee met een peuter en drie beweeglijke baby’s! Gelukkig heeft Corrie-Lynn het evengoed allemaal onder controle! Dat is nog eens een supermom!

Bekijk ook: Vader van 6 kinderen geeft je een kijkje in zijn leven met een prachtige fotoserie

Reageer op artikel:
Grappige video laat zien hoe een moeder 3 baby’s én een peuter naar bed brengt
Sluiten