Grafisch vormgever vond een spin in zijn IKEA-pakket. Dit is wat hij er mee deed…

Oh, IKEA. Wat heb je toch al veel huizen gevuld, trends omarmd en voor verrassingen gezorgd. In die laatste categorie hebben we nu een mooi verhaal: deze grafisch vormgever trof een (dode) spin aan in zijn pakket en ja… Wat doe je dan!? Wij zouden – gezien het formaat van deze vriend – zeker even een gilletje slaken.

Wat te doen!?

Creatief als grafisch vormgevers zijn besloot ook deze man de verrassing om te toveren tot een mooie grap: hij maakte een handleiding van hoe je een spin weer in elkaar zet.

Het pakketje heeft de toepasselijke naam Holëschitt gekregen. Steengoed!

Dit is de briljante handleiding die werd gemaakt voor de spin

Wat te doen als je een spin in je IKEA-pakketje vindt?!
Bron: Imgur

Ben je eens in de IKEA, doe je medebezoekers dan een lol en laat ook eens van deze nep-recensies achter. Je kan natuurlijk ook even kijken of je relatie nog te redden valt

Zo kan het ook!

Wist je trouwens dat spinnen behalve heel spinne… eh spannend ook heel erg schattig kunnen zijn? Wij hebben in ieder geval een heel handige truc voor iedereen die spinnen (en muizen!) weg wil houden uit zijn of haar huis.

He?

Wist je trouwens ook dat er een soort spin bestaat dat regelrecht op een figuur uit de Harry Potter-reeksen lijkt? Oordeel zelf maar of dat terecht is! 😉

Reageer op artikel:
Grafisch vormgever vond een spin in zijn IKEA-pakket. Dit is wat hij er mee deed…
Sluiten