Mark Hofman
Mark Hofman Froot 11 jun 2018

Graffiti kunstenaar gaat los op Corvette uit 1994

Bij Froot zien we veel creatieve parels voorbijkomen. We noemen Lucas Levitan’s fun-art, pakjes kunst en deze bijzondere portretten. Toch worden we nog dagelijks verrast. Vandaag door Felipe Pantone, die een Corvette uit 1994 heeft bewerkt.

Graffiti x Corvette

De graffiti kunstenaar laat zien dat een 1994 Corvette te pimpen is, zonder zijn magie te verliezen. De klassieke auto heeft een unieke en typerende look waar je eigenlijk vanaf moet blijven. Maar eerlijk is eerlijk: het graffiti kunstwerk, genaamd ULTRADYNAMIC, is een uitzondering.

Pantone werkt al vanaf zijn 12e aan street-art en weet hierdoor verschillende stijlen te combineren. Zo zien we op de auto conventionele graffiti, abstracte kunst en typografie terug. Om dit te bereiken is de auto voorzien van verschillende soorten en kleuren verf. Dit zorgt ervoor dat de verf op motorolie lijkt, welke overloopt in pixels.

Benieuwd hoe dit hele project in elkaar zit? Check dan onderstaande video!

Meer ULTRADYNAMIC

Meer zien van ULTRADYNAMIC? Dat kan! Het project is namelijk onderdeel van Beyond The Streets. Een expositie die gaat over street-art en graffiti in Los Angeles. Hier staat niet alleen de auto van Felipe, maar nog van veel meer artiesten. Meer zien van deze expositie? Check dan deze link!

Reageer op artikel:
Graffiti kunstenaar gaat los op Corvette uit 1994
Sluiten