A. de Jong
A. de Jong Froot 24 mei 2018

6 hippe sneakers rond de 50 euro voor dames en heren

Eerder richten we ons onder meer op dad shoes, hightech stappers en schoenen waarin je geen zweetvoeten krijgt. Vandaag richten op ons op coole én goedkope sneakers. Want we houden allemaal van korting.

Nike Air Monarch IV Unisex

Om te beginnen met eentje uit de categorie ugly sneakers dan wel dad shoes. Deze trend richt zich op de sportschoenen die je vader vroeger aanhad, maar dan met een hippe twist. Een populaire schoen is de Nike Air Monarch IV, die door Nike zelf is afgeprijsd naar 55 euro. Vriendelijk van ze. Snel bij zijn, want het gaat hard met deze schoen.

coole en goedkope sneakers van nike met korting, 2018

New Balance sneakers met korting

Heren, opgelet: het onderstaande model is afgeprijsd van 139 naar 79 euro. Dat is inderdaad bijna 50 procent korting. Voor dames zijn er ook goedkope New Balances, namelijk de New Balance WL 373 CR cream voor 50 euro.

new balance, goedkope sneakers, 2018, korting

Goedkope sneakers van Puma

Wehkamp geeft 61 procent korting op de Basket Heart VS van Puma. Deze schoenen kosten de dames onder ons nu nog maar 38 euro. Heren krijgen bij Wehkamp korting op de Smash V2 suède van Puma (in verschillende kleuren) en betalen daarvoor nog maar 54 euro.

goedkope puma sneakers met korting

Witte Adidas sneakers

Geen zomer is compleet zonder witte Adidasjes. En dan het liefst coole én goedkope sneakers. Komen we uit bij deze witte stappers voor heren (59 euro) en deze voor dames (49 euro). Beide modellen zijn gemaakt van kunstleer, doet het goed bij veganisten.

goedkope sneakers, adidas, korting

Betaalbare Vans sneakers

We kennen allemaal Vans Old Skool. Minder bekend zijn deze sportievere schoenen van Vans, die eigenlijk veel lekkerder zitten. We vonden ze voor 64 euro, voor zowel dames als heren.

goedkope vans sneakers met korting

Converse All Star

Van een paar Converse All Star is nog nooit iemand minder geworden. Deze witte lage variant (voor heren en dames) koop je nu voor 47 euro. Kun je nog eens.

goedkope converse sneakers met korting
Reageer op artikel:
6 hippe sneakers rond de 50 euro voor dames en heren
Sluiten