Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Froot 3 nov 2017

Holy moly! Deze gigantische pizza kun je in Amerika gewoon thuis laten bezorgen

Geen zin om te koken, maar wel stevige trek? Dan zit er niks anders op dan het bestellen van een flinke pizza. Zo’n mooie dunne met kruidige salami of juist een dikke Amerikaanse hawaii met extra ananas. Van pizza kun je simpelweg nooit genoeg hebben en daarom kun je in Los Angeles nu deze enorme pizzagigant laten bezorgen.

En met enorm, bedoelen we ENORM!

137 cm bij 137 cm (jup, bijna 1,5 meter lang en breed), zo groot is dit monster van Big Mama’s Pizza en daarmee is het de grootste pizza die je thuis kunt laten bezorgen. Ja, je leest het goed! Hij wordt gewoon bij je thuis afgeleverd. Ze bakken ‘m in een gigantische oven en brengen hem vervolgens met een vrachtwagen bij je aan de deur.

Hij kost alleen wel 249,99 dollar en je moet hem minimaal 24 uur van tevoren bestellen. Als je ook nog extra toppings wilt, komt er nog 19,99 dollar bovenop en voor extra kaas betaal je 34,99 dollar. Een prijzige pizza, maar wel eentje die in 200 stukken gesneden wordt! Je kunt hem dus gewoon delen met ongeveer 50 á 70 mensen, dus dan valt die prijs wel weer mee.

pizza froot

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Holy moly! Deze gigantische pizza kun je in Amerika gewoon thuis laten bezorgen
Sluiten