Zijn geliefde skateboard werd gestolen. Dus schreef hij deze emotionele brief aan de dief

Als iets van je gestolen wordt, baal je natuurlijk altijd, wat de financiële waarde er ook van is. Maar als het een grote emotionele waarde heeft en niet vervangen kan worden, dan kun je wel janken van verdriet. Precies dat gebeurde ook bij Redditor toryhallelujah. Zijn skateboard werd onlangs gestolen. Het was echter niet zomaar een skateboard, maar een plank met een emotioneel verhaal.

Hij plaatste twee dagen geleden de volgende foto op Reddit met de kop ‘I don’t think this skateboard’s thief knew quite what he was taking’:

Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

Een skateboard met een verhaal

Dat zijn autoruit heel is gebleven boeit hem niet, schrijft hij. Het gestolen skateboard betekent namelijk zoveel meer voor hem, omdat ze ‘samen’ ontzettend veel hebben meegemaakt. Als 16-jarig jochie kocht hij het skateboard van zijn eigen geld dat hij had opgespaard van zijn bijbaantje. Zijn skateboard ging al ruim 21 jaar lang elke dag met hem mee in de achterbak van in totaal al 5 verschillende auto’s. Jep, hij heeft meer auto’s versleten dan skateboards, kun je nagaan. Maar het is dan ook niet zomaar een board, het is er eentje van uitstekende kwaliteit met perfecte lagers en wieltjes waarvoor hij eBay weken heeft afgezocht tot hij de juiste vond.

In 2014 skatete hij zelfs élke dag na werktijd naar de Venice Fishing Pier om ‘samen met zijn skateboard’ de zonsondergang te kijken. Je kan bijna wel zeggen dat het zijn beste maatje is, hoe gek dat ook klinkt.

Herinneringen aan zijn overleden vrienden
Ook zegt hij dat hij hoopt dat de dief de songtekst van Pantera‘s ‘Floods’ op de bovenkant kan waarderen. Deze heeft hij er namelijk in 1997 op geschreven in de slaapkamer van zijn vriend Joe die later in 2009 zelfmoord pleegde nadat hij terugkwam uit Irak. En ook de broer van Joe overleed in 2004. Het waren die twee vrienden waarmee hij het meest heeft geskatet.

Door het briefje op te hangen én op Reddit te plaatsen hoopte hij de dief aan te spreken en uit te leggen hoeveel waarde hij hecht aan het skateboard. ‘That’s a lot of karma to handle and I hope you have a better life from now on.’

Maar toen…

Wonder boven wonder kwam het skateboard weer terecht. Waarschijnlijk heeft hij een gevoelige snaar geraakt bij de dief. Hij plaatste gisteren de volgende foto met het bijschrift: ‘Update on stolen skateboard… IT CAME BACK!!!!!

Als hij er nou maar niet vervolgens met z’n auto overheen rijdt, want echt handig ligt ‘ie daar niet…

Bekijk ook: Hij dacht een lieve brief te krijgen van zijn nichtje. Totdat hij de P.S. onderaan las

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Zijn geliefde skateboard werd gestolen. Dus schreef hij deze emotionele brief aan de dief
Sluiten