Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 6 apr 2017

Gescheiden vrouw doet nog ieder jaar een fotoshoot met haar ex-man erbij, en wel hierom

Victoria Baldwin en Adam Dyson mogen dan misschien gescheiden zijn, ze gaan toch nog ieder jaar met elkaar op de foto voor het familieportret. Deze speciale traditie delen ze met hun zoon Bruce.

Het verhaal hierachter deelde Baldwin met Love What Matters, en is erg bijzonder:

“De bovenste twee foto’s zijn gemaakt toen Adam en ik nog getrouwd waren. De onderste twee zijn van na de scheiding.. We zijn niet meer verliefd op elkaar, en we zijn het ook niet altijd met elkaar eens. We zijn niet de beste vrienden en soms mogen we elkaar niet eens. Maar weet je wat? We zijn voor altijd aan elkaar verbonden dankzij ons prachtige, slimme, lieve zoontje. We respecteren elkaar. Allebei onthouden we maar al te goed dat we een rol als ouder hebben – geen van beiden is meer of minder belangrijk in het leven van onze zoon. We moeten er ALLEBEI zijn, we verdienen ALLEBEI quality time en waardevolle herinneringen met hem. We geven elkaar niet de schuld van de kant die onze relatie is op gegaan. We beschuldigen elkaar niet, en zeker niet in de buurt van onze zoon.

Adam en ik zijn geen perfecte co-ouders, maar we hebben de afspraak gemaakt dat als we zouden scheiden, we onze zoon op de eerste plaats zouden zetten. Dus ja, we hebben nog steeds familiefoto’s die worden gemaakt, en ik betaal er goed voor om de foto’s te laten afdrukken, inlijsten en ik hang ze op in de slaapkamer van mijn zoon. Hij groeit misschien niet op met ouders die in hetzelfde huis wonen, maar hij zal opgroeien in een huis waar respect, vriendschap, empathie, compassie, flexibiliteit en zelfs opoffering als voorbeelden gelden. Hij leert dat het mogelijk is om uit elkaar te gaan, maar dat dat niet hoeft te betekenen dat het contact weg valt.”

Dat is toch wel hartverwarmend, zeg! Net als deze ouders trouwens, die hun kinderen door dik en dun steunen. Maar, een geintje moet wel kunnen! 😉

Maar zeg eens, zou jij hetzelfde doen als Adam en Victoria?

Mocht je dan toch in je ééntje een kind moeten (of willen) opvoeden, dan hebben we hier 14 geniale manieren om dat een stukje makkelijker te maken. Succes!

Reageer op artikel:
Gescheiden vrouw doet nog ieder jaar een fotoshoot met haar ex-man erbij, en wel hierom
Sluiten