Froot zoekt schrijftalenten!

Inspirerende kunstwerken, opmerkelijke uitvindingen, schattige dieren en verhalen die je niet meer loslaten. Dat zijn de dingen waarover je leest op Froot. Alleen hoef je ze nu niet meer alleen te lezen, maar kun je wellicht zelf ook Frootjes gaan schrijven. Froot is namelijk op zoek naar een fulltime redacteur (freelance of in dienstverband) om het redactieteam te versterken.

redacteur2

Als redacteur van Froot schrijf je over de meest uiteenlopende dingen en zul je maandelijks vele mensen hun ‘dagelijkse dosis webvitaminen’ bezorgen. Daarnaast buig je je over de social media kanalen van Froot en denk je mee over campagnes voor onze adverteerders. Eigenlijk kan iedere figuurlijke deur op de redactievloer open, zolang je handig en vaardig genoeg bent om de figuurlijke klink te vinden.

Een redacteur van Froot beschikt over de volgende superkrachten:
– Wo/hbo-opleidingsniveau
– Een gouden pen (of toetsenbord) die iedere spellingscontrole met gemak verslaat
– Een sterke, allesomvattende affiniteit met het internet
– Basiskennis van Adobe Photoshop en/of Adobe Illustrator (pre)
– Kennis van HTML (pre)

Froot is onderdeel van online uitgeverij Wayne Parker Kent en huist midden in het centrum van Amsterdam. Je krijgt er naast een toffe baan ook nog een groep gezellige collega’s (en epische vrijdagmiddagborrels) bij. Klinkt dit als jouw kop thee? Mail dan je cv en een verbluffende motivatie naar [email protected]

Reageer op artikel:
Froot zoekt schrijftalenten!
Sluiten