Froot is nu ook als boek te lezen: De man die zichzelf in Auschwitz liet opsluiten (en 50 andere verhalen)

Mocht je Froot al enige tijd volgen, dan is onze rubriek Vreemde Geschiedenis je in het verleden vast niet ontgaan. Tot halverwege 2015 struinde Pascal Vanenburg wekelijks het wereldwijde web af naar de meest opvallende, bizarre en humoristische geschiedenisverhalen én wist ze op zeer komische wijze in gevatte artikelen op te schrijven. Wat dacht je van “Hoe een kudde kamelen het machtigste rijk ter wereld versloeg”, of “De man die 16 miljoen dollar won. En alles weer kwijtraakte”? Inderdaad, opmerkelijk hadden we gezegd toch?

Met veel plezier, maar vooral met constante verbazing lezen wij (en vele Froot-lezers) zijn verhalen nog regelmatig terug. Maar… Vanaf nu hoef je dit niet meer alleen online te doen, maar kun je zijn verhalen nu ook offline lezen en ze ook nog eens in de boekenkast zetten. De Vreemde Geschiedenis-verhalen van Pascal Vanenburg zijn namelijk gebundeld in een prachtig boek genaamd: ‘De man die zichzelf in Auschwitz liet opsluiten en 50 andere onvoorstelbare gebeurtenissen uit de geschiedenis.‘ Een hele mond vol, nietwaar?

In het boek zijn 47 verhalen te lezen die eerder op Froot verschenen, maar ook nog eens 4 gloednieuwe verhalen die minstens zo opmerkelijk zijn als de verhalen die je misschien al kent.

Hebben?

Dat kan! Je kunt je exemplaar natuurlijk meteen hier bestellen of rennen naar de dichtstbijzijnde boekhandel. Maar… je kunt ‘m ook winnen!

De man die zichzelf in Auschwitz liet opsluiten

Winnen!

We geven namelijk 5 exemplaren weg. Wat je hiervoor moet doen? Simpel: het onderstaande contactformulier invullen en ons vertellen waarom jij dit boek zo graag zou willen hebben. Go for it!

Deze winactie is helaas voorbij. De winnaars hebben bericht gekregen.

Eerst nog wat verhalen online lezen?

Dat kan ook. Een groot gedeelte van de verhalen vind je hier in onze Vreemde Geschiedenis Basket.

Reageer op artikel:
Froot is nu ook als boek te lezen: De man die zichzelf in Auschwitz liet opsluiten (en 50 andere verhalen)
Sluiten