Froot heeft er een nieuw zusje bij: BEDROCK

Het is feest op de redactie van Froot! Want zoals je misschien wel weet, komt Froot uit een groot gezin en hebben we al aardig wat broertjes en zusjes. Onder andere Roomed, Culy, WANT, Pixelcake, Beautify, NSMBL, Manners en Famme. Van interieur-fanaat tot gadgetfreak, en van keukenprinses tot hardcore gamer: er is voor ieder wat wils. Maar nu… hebben we er een kersvers nieuw zusje bij: BEDROCK.

Bedrock is een online health magazine dat gericht is op mind, body en better world en is bedoeld voor iedereen die bewust wil leven, in de breedste zin van het woord. Op Bedrock lees je dus hoe je het beste bewust en gezond kunt leven en waar je op moet letten met je voeding, maar ook over spiritualiteit, sport, relaties en duurzaamheid. We horen je al denken: ‘Is dat niet wat zweverig?’ Juist niet, want alles wordt op een nuchtere ‘down to earth’-manier gebracht.

Check hier de spiksplinternieuwe site van BEDROCK Magazine


De nieuwe titel van Wayne Parker Kent is opgericht door Nina Pierson en richt zich op iedereen die gelooft dat je als mens nooit af, maar altijd in beweging en ontwikkeling, bent. ‘BEDROCK is geen allesomvattend naslagwerk. Perfectie bestaat nu eenmaal niet, en dat is okay’, aldus Nina Pierson. ‘Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is. Je moet voor jezelf bepalen wat een gezond en bewust leven voor jou betekent. Het enige dat wij kunnen doen is een gids zijn.’

Nina Pierson – Door: Linda Stulic
Reageer op artikel:
Froot heeft er een nieuw zusje bij: BEDROCK
Sluiten