Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 17 aug 2017

Hieperdepiep: Froot bestaat 7 jaar en dat moeten we vieren!

Aller-, allerbeste lezers, opgelet! Vandaag, 17 augustus, bestaan we alweer 7 (zeven!) jaar. Wat een tijd, he? Duizenden artikelen (op het moment van schrijven 22.958 om precies te zijn), honderden interviews en tientallen onderwerpen… We hebben een hoop meegemaakt met elkaar. Toch?!

Maar, waar ging het eigenlijk allemaal over in die 2555 dagen? Tijd om eens even terug te blikken, want wat was bijvoorbeeld…

Ons allereerste artikel

Het allereerste artikel dat wij op het internet knalden was dit artikel: Acht dingen die je niet wist over Albert Einstein. Over deze theoretisch natuurkundige is zó ongelooflijk veel interessants te vertellen, daar moesten we natuurlijk wel mee beginnen.

Het meest gelezen artikel

Dat was Student vraagt dakloze of hij z’n emmer mag lenen. En dan… Dat dit achteraf een hoax bleek mag de pret niet drukken, want de boodschap van de video blijft prachtig!

Het vreemdste artikel

Eerlijk is eerlijk: tussen alle mooie verhalen staat soms best wel iets opmerkelijks. Waar we zelf ook onze wenkbrauwen van optrokken was bijvoorbeeld het verhaal van deze dame, die nogal controversiële zelfportretten maakt.

Het liefste artikel

Oh lieve mensen, er is zo veel liefs te vinden: de briefjes van verliefde koppels, het olifantje dat troost vond bij een struisvogel, een klein meisje dat de liefde verklaart aan een robot en het verrassen van een 91-jarige oma. Aww. Wat de allerliefste was? Moeilijke vraag, hoor! Maar dit artikel liet onze harten wel smelten.

We spraken met…

Ontelbaar veel mensen! Stijn Hoekstra, Patrick Ebu-Mordi, Martijn Versteeg, Al Hajem, Maikel Brands, Marloes de Vries, Ronit Baranga, Martijn van Oers, Daniel Rueda, Ben Houdijk, Rogier RekerFran Mart, Matt Lambros, Tadas Kazakevicius, Karsten Thormaehlen en nog vele, vele anderen. Schrijf/fotografeer/componeer of fabriceer jij ook toffe dingen en zou je daarmee een groter podium willen? Mail ons dan! Misschien sta je binnenkort ook op onze website. Gezellig!

Ongelofelijk herkenbare lijstjes

Of je nou alleen woont, veel lol hebt in het ouderschap, net zoals de rest bent, een hond hebt, net bevallen bent, je benen juist wel of juist niet scheert, homoseksueel bent, een beugel draagt, als vrouw wat herkenning zoekt (1, 2, en 3) of bijvoorbeeld een ochtendmens bent: wij begrijpen je volkomen.

Het meest lachwekkende artikel

Een artikel waar wij hard om moeten hebben lachen was toch wel het verhaal van de mevrouw die tijdens haar date een drol in haar tas had zitten. Ja, echt! Maar ook het verhaal van de hond met buikpijn en de robotstofzuiger die hard z’n best deed was een giller.

Goed nieuws: we gaan (natuurlijk!) gewoon lekker door met tikken dus binnenkort komen er weer talloze verrukkelijke verhalen bij. Kun je niet wachten? Ga dan lekker blenden!

Reageer op artikel:
Hieperdepiep: Froot bestaat 7 jaar en dat moeten we vieren!
Sluiten