Tessa Ham
Tessa Ham Froot 12 jul 2018

Freelance werkplek test #2: The Streetfood Club in Utrecht

Een andere werkplek op zijn tijd inspireert. Hustle, een nieuw carrièreplatform voor jongeren, test voor Froot door het hele land hotspots waar je terecht kunt als freelancer. De freelance werkplek van deze week: The Streetfood Club, een mooie exotische hotspot in hartje Utrecht.

Waanzinnig interieur bij The Streetfood Club

The Streetfood Club is nog maar een paar maandjes open, maar is nu al een populaire hotspot in Utrecht. Zodra we de tent binnenstappen, snappen we waarom. Je kijkt je ogen uit: felle kleuren, gekke accessoires en een interieur waar het hart van iedere interieurliefhebber sneller van gaat kloppen. The Streetfood Club heeft de perfecte balans gevonden tussen luxe en street.

In deze hippe hotspot kun je in meerdere ruimtes plaatsnemen. Van de compleet roze ruimte krijg je gegarandeerd bakken vol energie. Meer behoefte aan zen? In de andere ruimte waan je je in de groene jungle. Als je inspiratie nodig hebt tijdens je werk, zitje hier goed.

Foto’s van de freelance werkplek

Check Hustle voor meer inspirerende werkplekken.

https://www.instagram.com/p/BjeqzCfnQ6U/?taken-by=hustlebytribe

Erg goed aan The Streetfood Club is dat de stoelen er niet alleen kek uit zien, ze zijn écht lekker lui en comfortabel. In tegenstelling tot de stoelen in veel andere tentjes, wil je hier nooit meer uitkomen. Wel zo belangrijk als je de hele dag gefocust in je stoel moet blijven zitten.

Ben je naast interieurliefhebber ook gek op lekker eten? Dan ben je bij The Streetfood Club helemaal op je plek. Je kunt de hele dag door heerlijke brunchgerechten bestellen. Het bietenpannenkoekje met geitenkaas, spinazie, bramen en balsamico is heerlijk. Maar vergeet later op de middag ook niet de dim sum. Na een dagje werken kun je hier bovendien de lekkerste cocktails drinken en natuurlijk nog een leuk kiekje voor Instagram schieten.

Pluspunten

 • Het geweldige interieur zorgt sowieso voor inspiratie (en toffe Instagramfoto’s)
 • De luie comfortabele stoelen waar je nooit meer uit wil opstaan
 • Vriendelijke bediening
 • Voor minder dan tien euro scoor je er de hele dag door een heerlijke brunch en ‘s avonds kun je blijven hangen voor street food en cocktails
 • Minpunten

 • Dat jij je ogen uitkijkt, heeft natuurlijk ook een keerzijde; snel afgeleid
 • Een cappuccino is vrij prijzig; je drinkt er één voor 3,25
 • Adres en openingstijden

  The Streetfood Club is te vinden op Janskerkhof 9 in Utrecht. Je kunt er zeven dagen per week vanaf tien uur aanschuiven en kunt tot laat zwoegen of blijven voor een borrel. De hippe freelance werkplek is ook te vinden op Instagram en Facebook.

  Vorige week werkten we een dagje in Aloha Rotterdam.

  Reageer op artikel:
  Freelance werkplek test #2: The Streetfood Club in Utrecht
  Sluiten