Froot 27 nov 2017 Sissy Westerhuis

Vorig jaar vierde hij door een foutje Thanksgiving met een onbekende dame, dit jaar besloten om het feest opnieuw samen te vieren

Vorig jaar kreeg de destijds 17-jarige Jamal Hinton uit het Amerikaanse Phoenix een smsje. Over de Thanksgiving-plannen voor dat jaar. Maar, de knul uit Arizona kende de afzender niet.

Verkeerde nummer

En dat is niet zo gek, want Wanda Dench, de dame die het berichtje verstuurde, had het naar haar kleinzoon moeten sturen. Ze had het alleen verkeerde nummer te pakken.

“Kom ook!”

Jamal had al vrij snel door dat het berichtje niet voor hem was bedoeld. Toch besloot hij er op in te gaan. Wanda vond het wel geinig en besloot dat deze wildvreemde tiener ook aan mocht komen schuiven:

Twitter

In een interview met ABC15 zei Jamal vorig jaar: “Ik had haar nog nooit gezien, en toch verwelkomde zij mij in haar huis. Dat laat wel zien hoe fantastisch zij is. IK ben dankbaar voor mensen zoals zij.”

Dit jaar weer!

Afgelopen weekend was het natuurlijk weer tijd voor de jaarlijkse Thanksgiving-viering. Wanda en Jamal hadden ondertussen af en aan contact gehad en dit jaar mocht de Amerikaanse tiener dan ook opnieuw aanschuiven bij zijn vriendin: “Ze is een echte oma. Heel erg lief.”

Net als vorig jaar besloten de twee afgelopen weekend opnieuw samen op de foto te gaan:

Jamal Hinton

Wanda is natuurlijk niet de enige oma die smst met kleinkinderen: deze dame stuurt iedere dag een selfie naar haar kleindochter. Love it.

Reageer op artikel:
Vorig jaar vierde hij door een foutje Thanksgiving met een onbekende dame, dit jaar besloten om het feest opnieuw samen te vieren
Sluiten