Jeremy Houweling
Jeremy Houweling Froot 27 feb 2016

Fotograaf laat kinderen in Himalayagebergte op geweldige wijze Zwerkbal spelen

Anshu Agarwal is een fotograaf en een fanatiek reiziger. Hij werkt op dit moment ook als docent in het veraf gelegen dorpje Garhwal in de Himalaya’s. Hij geeft zijn leerlingen daar les in Engels. En om het net even iets leuker te maken dan een standaard Engelse les, kijkt hij elke zondag een Harry Potter film met zijn studenten.

De filmreeks had een erg goed effect op de leerlingen. Ze waren er weg van! Ze vertelden dat zij ook zo graag heksen en tovenaars wilden worden. En dat bracht Anshu op een idee. Hij creëerde en bedacht een eigentijds zwerkbalspel. Hij vertelde Metro UK: ‘We construeerden een handige houten bank van 30 centimeter hoog, maakten wat bezemstelen na net als in de film en regelden een volleybal.’

Veel kinderen uit het dorp en de dorpjes eromheen vonden het spel fantastisch en waren daarom ook vaak op de bezemstelen te vinden. Anshu moest daar wat mee doen en fotografeerde de spelende kinderen. En om zijn foto’s extra magisch te maken photoshopte hij de kinderen weg van de grond en in de lucht. Zo lijkt het net alsof de kinderen echt zwerkbal spelen, zoals in de Harry Potter films.

Bekijk ook: De 16 leukste cadeaus voor de grootste Harry Potter-fans

Reageer op artikel:
Fotograaf laat kinderen in Himalayagebergte op geweldige wijze Zwerkbal spelen
Sluiten