Flirten op het perron wordt een stuk gemakkelijker dankzij wat hulp van NS

Waar ontmoet je de ware liefde? In de club, op internet of in de supermarkt? Zou zomaar kunnen. Maar er is een plek waar je misschien nog veel vaker bent en waar de kans net zo groot is dat je je toekomstige geliefde tegenkomt. Waar? In de trein en op het perron! En NS helpt hier een handje bij.

Pixabay

Het enige probleem is alleen dat we er lang niet altijd oog voor hebben, omdat de meeste mensen op het perron druk zijn met hun smartphone of hun krantje. Zonde! Want het perron is eigenlijk de ideale plek om te flirten. En precies dat is wat er volop gebeurde:

NS helpt je een handje met flirten op het perron

NS wil, rond de Valentijnsperiode die voor singles vaak vreselijk is, singles graag een handje helpen en ze evengoed een romantische Valentijnsdag bezorgen. Hoe? Door singles op te roepen naar station Utrecht Centraal en Haarlem te komen, naar het ‘Perron van de Liefde’.

Op allebei de stations stonden beeldschermen die live met elkaar verbonden waren. Singles die zin hadden in een date konden op het scherm af stappen om het romantische avontuur aan te gaan. Zien ze een leuke jongen of meisje aan de andere kant van het scherm? Dan moeten ze in een paar seconden tijd beslissen of ze elkaar ook in real life willen ontmoeten.

It’s a match!

Is het een match? Mooi! Dan kan het romantische avontuur eindelijk echt beginnen. De singles stappen allebei in de trein naar Amsterdam Centraal, waar NS een leuke verrassing voor ze heeft: Een date in de sfeervolle Koninklijke wachtkamer op Amsterdam Centraal. Als dat toch niet romantisch is…

Heb je het perron van de liefde gemist dit weekend? No worries, je hebt natuurlijk elke dag de kans om te flirten op het perron of in de trein. Go for it!

In samenwerking met NS

Reageer op artikel:
Flirten op het perron wordt een stuk gemakkelijker dankzij wat hulp van NS
Sluiten