Max Bollen
Max Bollen Article 25 jan 2015

FBI-documenten suggereren dat Adolf Hitler en zijn vrouw de oorlog hebben overleefd

Pas vrijgegeven FBI-documenten suggereren dat de Amerikaanse overheid kennis heeft over de overleving van Adolf Hitler na de Tweede Wereldoorlog. Hij zou in het Andesgebergte hebben gewoond tot ver na de oorlog.

Op 30 april 1945 zou Adolf Hitler zelfmoord hebben gepleegd in een ondergrondse bunker. Zijn lichaam werd ontdekt door de Russen en zij identificeerden het lichaam als die van Hitler. Zou het mogelijk zijn dat de Russen al die tijd hebben gelogen en dat de geschiedenis die wij kennen niets meer is dan een fabel?

Niemand dacht dat het mogelijk was voor Adolf Hitler om de Tweede Wereldoorlog te overleven. Dat was totdat de FBI een stel merkwaardige documenten vrijgaf. Aan de hand van deze documenten lijkt het erop dat de meest gehate man in de geschiedenis de oorlog wel degelijk heeft overleefd. De oorlog die Duitsland letterlijk verscheurde, heeft Hitler ingeruild voor een rustig leventje in de prachtige heuvels van het Andesgebergte.

De FBI-documenten suggereren dat niet alleen Hitler en zijn vrouw Eva Braun een zelfmoord in scène hebben gezet, maar ook dat het beruchte paar geholpen werd door Allen Dulles. Hij was de directeur van het OSS; Office of Strategic Services, oftewel de inlichtingendiensten van de Verenigde Staten.

Bekijk hier de SkyNews-uitzending over Adolf Hitler en Eva Braun.

In de FBI-documenten wordt het duidelijk dat het agentschap goed op de hoogte was van een mysterieuze onderzeeër, die onderweg was om hoge nazi-functionarissen af te zetten aan de Argentijnse kust. Wat nog vele malen verbazingwekkender is dan dit alles, is het feit dat de FBI hier vanaf wist.

Dus, wie is de mysterieuze informant?

In een brief aan de FBI, gedateerd uit augustus 1945, ging een niet-benoemde informant akkoord met een deal, een overeenkomst. De afspraak was informatie in ruil voor politiek asiel. Wat hij vervolgens aan de agenten vertelde, was simpelweg overweldigend.

De informant wist niet alleen dat Adolf Hitler zich in Argentinië bevond, maar hij was één van de vier mannen die de daadwerkelijke Duitse onderzeeërs had gezien. Blijkbaar waren er twee onderzeeërs aan de Argentijnse kust. Hitler en Eva waren aan boord van de tweede onderzeeër.

De Argentijnse regering was verheugd over de aankomst van de voormalige Duitse dictatoren dus besloten ze om Hitler te helpen met een schuilplaats. De informant vertelde verder en gaf zowel een gedetailleerde routebeschrijving naar de dorpen waar Hitler doorheen was gereisd, maar ook geloofwaardige fysieke details over Hitler zelf.

De informant is in de FBI-documenten nooit bij zijn echte naam genoemd, vanwege voor de hand liggende redenen, maar hij was geloofwaardig genoeg om te worden geloofd door enkele agenten.

De FBI heeft de verblijfplaats van Hitler proberen te verbergen.

Zelfs met een gedetailleerde route- en fysieke beschrijving van Adolf Hitler, besloot de FBI om de nieuwste aanwijzingen niet te volgen. Zelfs met het bewijs dat de Duitse onderzeeër aan de Argentijnse kust lag en met meerdere ooggetuigenverslagen over Duitse officiële functionarissen die werden afgezet aan de kust, was er niemand die het onderzocht.

Er is nog meer bewijs gevonden

Naast de documenten, beschrijvingen en verslagen over Adolf Hitler zijn verblijfplaats, is er nog meer bewijs aan het licht gekomen om te bewijzen dat ze de bunker in Duitsland hadden overleefd. In 1945 stelden mariniers in Buenos Aires de Amerikaanse functionarissen in Washington op de hoogte, dat er een grote kans aanwezig was dat Hitler en Eva Braun zojuist in Argentinië waren aangekomen. Dit valt samen met de waarnemingen van de onderzeeër. Extra bewijs vinden we in krantenartikelen die de bouw van een Beiers-vormgegeven landhuis aan de voet van het Andesgebergte beschreven.

Ook vonden we bewijs in omschrijvingen van de architect Alejandro Bustillo, waarin hij schreef over zijn ontwerp en de bouw van het nieuwste onderkomen van Adolf Hitler. Dit werd gefinancierd door eerdere rijke Duitse immigranten.

[RELATED id=’220523′]

Onweerlegbaar bewijs dat Adolf Hilter Duitsland was ontsnapt.

Misschien wel het meest cruciale bewijs dat Hitler de val van Duitsland heeft overleefd, vinden we in Rusland. Met de Sovjet-bezetting van Duitsland werden de vermeende resten van Hitler snel verborgen en naar Rusland gebracht, om nooit meer terug te zien. Tot 2009, toen een archaeologist uit Connecticut, genaamd Nicholas Bellatoni, toestemming kreeg om een DNA-test uit te voeren op één van de schedelfragmenten.

Wat Nicholas ontdekte kon rekenen op een ontketening binnen de wetenschappelijke gemeenschappen. De DNA-monsters waarvan gedacht werd dat die van Hitler waren, kwamen niet overeen met het DNA uit het schedelfragment. Het bleek een vrouwelijk schedel te zijn. Dus dacht men aan het schedel van Eva Braun, maar zelfs haar DNA kwam niet overeen. Dus de vraag die al snel ontstond was: Wat hebben de Russen ontdekt in de bunker en waar is Hitler?

Zelfs de voormalige generaal en President Dwight D. Eisenhower schreef een brief naar Washington betreffende deze kwestie en hij was niet de enige die zijn bezorgdheid over de verdwijning van Hitler uitte. Ook Stalin liet van zich horen. In 1945 citeerde de Amerikaanse krant Stars and Stripes de toenmalige Generaal Eisenhower, waarin de man liet weten dat er een reële mogelijkheid bestond, dat Hitler veilig en comfortabel woonachtig was in Argentinië.

Is het mogelijk?

Met alle nieuwe aanwijzingen die aan het licht zijn gekomen, is het wel degelijk mogelijk dat Hitler en Eva Braun zijn ontsnapt uit Duitsland. Hij had namelijk de hulp van internationale inlichtingendiensten. FBI-documenten bewijzen dat ze bewust waren van Hitler zijn aanwezigheid in Argentinië en dat ze hem hebben geholpen door het te verdoezelen.

Uiteindelijk blijft het een samenzweringstheorie en zullen we er waarschijnlijk nooit achter komen. Maar wij zijn benieuwd, wat denken jullie na het lezen van de nieuwste onthullingen? Heeft hij nazi-Duitsland weten te ontsnappen of is hij gestorven in de bunker? Laat het ons weten op Twitter of Facebook.

Reageer op artikel:
FBI-documenten suggereren dat Adolf Hitler en zijn vrouw de oorlog hebben overleefd
Sluiten