Fantastische manier om je verjaardag te vieren: Een Bob Ross themafeestje

Ben je binnenkort jarig, maar heb je geen zin in een saaie kringverjaardag? Dan is het wellicht leuk er eens een actief themafeestje van te maken. Net zoals Chris Nervegna uit South River, New Jersey op zijn verjaardag deed. Hij gaf voor zijn vrienden (en zichzelf uiteraard) een verjaardagsfeestje, met als thema… Bob Ross!

Chris vond het zo fantastisch dat hij na afloop de volgende tweet plaatste:

De tweet werd al gauw opgepakt door heel internet en werd ruim 32.000 keer geretweet en meer dan 100.000 keer geliked.

Chris is zelf wel aardig creatief, aangezien hij een graphic design student is en zelf zijn eigen kledingmerk heeft, maar is hij ook goed in schilderen? Hij vertelt Bored Panda: “Ik ben geen artiest als het op schilderen aankomt, maar ik ben wel eeuwig gezegend met zo’n talentvolle groep vrienden. Ik zal niet zeggen dat ik altijd fan ben geweest van Bob Ross, maar ik stuitte onlangs op zijn afleveringen op Netflix en werd op slag verliefd op zijn enthousiasme.”

Zie jij zo’n feestje ook wel zitten?

Dan heb je maar een paar dingen nodig: Natuurlijk verf, kwasten, canvassen en een tv (of computer) waarop een van de vele legendarische afleveringen van Bob Ross afgespeeld kan worden.

Verder heeft Chris maar één advies: “Raak niet ontmoedigd als je schilderij verschrikkelijk wordt. Dat waren die van ons ook! Als het allemaal te ingewikkeld wordt, moet je gewoon je eigen weg volgen. Het is jouw schilderij en heb er plezier mee!”

Wist je trouwens dat die krullen van Bob Ross helemaal niet van hemzelf waren?

Inderdaad, hij had een permanentje! Dat en meer lees je hier!

Reageer op artikel:
Fantastische manier om je verjaardag te vieren: Een Bob Ross themafeestje
Sluiten