Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 16 mrt 2017

Door deze timelapse zie je pas écht hoe bizar veel sneeuw er aan de oostkust van VS is gevallen

Een deel van de Oostkust in de Verenigde Staten heeft de afgelopen dagen te maken gehad met heftige sneeuwval door sneeuwstorm ‘Stella’. Rondom New York zijn huizen en auto’s letterlijk ingesneeuwd en er is in totaal meer dan een halve meter sneeuw gevallen! Dat blijft natuurlijk niet ongemerkt. Op verschillende plekken hebben mensen beelden gemaakt van de heftige sneeuwval.

Timelapse

In deze timelapse is te zien hoe gigantisch veel sneeuw er in één nacht is gevallen. De beelden zijn gemaakt tussen 2 uur ‘s nachts en 8 uur ‘s ochtends. Bijzonder om te zien hoe alles compleet ondergesneeuwd wordt.

Trein

Ook de treinrails ligt vol met sneeuw en dat zorgt voor bijzonder beeld. Waarin Nederland de trein dan niet eens kan rijden, rijdt deze Amrak trein die onderweg is naar New York gewoon door een station dat vol met sneeuw ligt. Iemand filmde de rijdende trein en werd zelf ook omver geblazen.

IJshuis

Door de storm zijn ook huizen minder toegankelijk geworden. Dit huis aan de rand van Lake Ontario is volledig ondergesneeuwd en vervolgens bevroren. Het resultaat is een ‘ijshuis’.
sneeuw

Bekijk ook: Deze 14 katten hebben dolle pret in de sneeuw!

Reageer op artikel:
Door deze timelapse zie je pas écht hoe bizar veel sneeuw er aan de oostkust van VS is gevallen
Sluiten