Froot 31 jan 2018 Sissy Westerhuis

Deze enorme pauw werd geweigerd als therapiedier op een vlucht… Terecht, of niet?

De meeste mensen stappen een vliegtuig in zonder dieren. Als je dan toch je beestje mee wil nemen kan dat met een speciale regeling en gaat het dier in een bench in het laadruim. Maar, wat als je een dier bij je hebt dat rust geeft en als therapiedier mee zou moeten? En wat nou als dat een pauw is?

Pauw aan boord?

Een dame die zondag in het vliegtuig van United Airlines wilde stappen met haar gigantische pauw, die als emotionele steun mee moest, werd verteld dat ze haar beest niet mee mocht nemen. Haar verzoek werd, volgens Fox News, keihard afgewezen.

Dit was het dier in kwestie:

Pauw werd geweigerd
Facebook

Waarom?

In een verklaring aan Fox News heeft United Airlines laten weten het dier niet mee te nemen aan boord omdat het aan een hele hoop eisen niet voldeed, waaronder het formaat en het gewicht.

Zoals Mashable ook schrijft brengt dit bericht een hoop vragen met zich mee: ‘hoe had deze dame het scenario voor zich gezien!?’, ‘hoe ga je een dier laten plaatsnemen!?’, ‘een therapie-pauw!?’

Wat vinden wij?

Wij zijn eigenlijk alleen maar blij dat het dier werd geweigerd. Een pauw hoort op een stuk land of bij een boerderij thuis, zeker niet in een vliegtuig.

Maar, wat vind jij er eigenlijk van?

Reageer op artikel:
Deze enorme pauw werd geweigerd als therapiedier op een vlucht… Terecht, of niet?
Sluiten