Een groep kraaien geeft dit meisje elke dag cadeautjes om een bijzondere reden

Jeremy Houweling 18 nov 2015 Froot

Maak kennis met de 8-jarige Gabi uit Seattle. Toen Gabi 4 jaar oud werd, begon ze in haar buurt onbewust de kraaien te voeren. Ze liet namelijk regelmatig eten waar ze geen trek meer in had op de grond vallen wat de kraaien vervolgens achter haar rug opaten. Al gauw raakten de kraaien er zo aan gewend dat de kraaien haar op een gegeven moment zelfs opwachtten bij de schoolbus, in de hoop dat ze weer wat voedsel achter liet.

11173

Ook haar moeder merkte dit op en besloot haar te helpen met voeren. In plaats van voedsel ‘per ongeluk’ achter te laten, vulden ze samen een voederbadje met water en pinda’s en vulden dit dagelijks bij. Ook gooiden ze regelmatig wat hondenbrokken in de tuin wat een waar feestmaal voor de kraaien was.

11177

Inmiddels doet Gabi dit al vier jaar lang en krijgt ze als dank regelmatig een cadeautje terug. Niet van haar moeder of van een andere dierenvriend, maar van de kraaien zelf. Want zodra de kraaien klaar zijn met eten, laten ze kleine cadeautjes zoals ritsen, knopen en legostukjes achter op het voeder-hok. Voor Gabi zijn deze cadeautjes meer dan goud waard. Ze bewaart alles wat ze krijgt, geordend in bakjes die ze nummert op wat zij het leukste cadeautje vindt.

11364

Gabi’s favoriete cadeautje was een paars gekleurd hartje. Ook ontving ze een stukje metaal waar op het woord ‘best’ stond. Maar het bijzonderste is de kraai die een de dop van een cameralens terugbracht. Deze was Gabi’s moeder kort daarvoor verloren tijdens het fotograferen van vogels. Maar er zit ook een keerzijde aan de cadeaus: er zat een keer een rottende krabbenschaar tussen de cadeautjes. Yuk!

11365

11172

11174

Wauw! Erg bijzonder…

Posted by Froot.nl on woensdag 18 november 2015

Bekijk ook: De grappigste photobombs door dieren

featfunny-animal-photobombs-18__880-702x455

Reageer op artikel:
Een groep kraaien geeft dit meisje elke dag cadeautjes om een bijzondere reden
Sluiten