Mark
Mark Article 5 okt 2013

Een cursus zeemeermin worden bestaat dus echt…

Stel je voor dat je je hele leven er al van droomt om een zeemeermin te kunnen zijn. Dan is het nu tijd geworden om je kans te grijpen, je spulletjes bij elkaar te rapen en een ticket naar de Filipijnen te boeken, want daar kun je een cursus ‘als een zeemeermin zwemmen’ volgen. De Philippine Mermaid Swimming Academy (PMSA) werd opgericht in 2012 in Boracay door de Filippijn Normeth Preglo en de Amerikaanse zweminstructeur Djuna Rocha. Goed om te weten: de prijs voor een twee uur durende les is 37 dollar.

Hartstikke geinig, natuurlijk. Maar wij weten toch niet zo goed wat we hier nou van moeten denken. Toch is de PMSA bloedserieus over deze kwestie. De lessen zijn van verschillende niveaus en… Niet alleen vrouwen zijn welkom, maar ook mannen. Want zeg nou zelf… Jij kunt er ook niets aan doen dat je beter een zeemeermin had kunnen zijn… Toch?!

Vind je zeemeermin in je bij deze zwemschool:

Wil je je leven lang al zeemeermin zijn maar gaat het je iets te ver om helemaal naar de Filippijnen te vertrekken om je dromen na te jagen? Kunnen we begrijpen. Misschien is het dan een idee om zo’n prachtig kleedje aan te schaffen.

Reageer op artikel:
Een cursus zeemeermin worden bestaat dus echt…
Sluiten