Ed Sheeran heeft een nogal opmerkelijke dubbelganger: Een 2-jarig meisje

Het moet behoorlijk vreemd zijn om opeens oog in oog te staan met je dubbelganger, zoals bij deze mensen het geval was. Maar nog vreemder is het wanneer je als volwassen man een dubbelganger hebt in de vorm van een 2-jarig meisje dat niet eens familie van je is. (Al zou je bijna denken van wel.) Precies dat is het geval bij de Britse zanger Ed Sheeran en de 2-jarige Isla.

Dit zijn Zoe Walton en haar tweejarige dochter Isla uit Exeter, Devon

En dit… is Ed Sheeran

Zie je de gelijkenissen?!

Isla lijkt haast wel dezelfde genen als Ed Sheeran te hebben, maar als we haar moeder en Buzzfeed moeten geloven is dat dus niet het geval. Al krijgt ze wel al een tijdje ontzettend veel reacties over de gelijkenissen tussen de twee.

Isla heeft ook nog een broertje, genaamd Alfie, die dan weer niet op Ed Sheeran lijkt

“Ik kreeg wel eerder reacties van mijn familie dat ze op Ed Sheeran lijkt, maar vorige week besloten we de foto online te zetten,” vertelt Walton. En toen kreeg ze pas echt veel commentaar over de gelijkenissen. Zo vroeg Tom Davies (@TD1) zich af waarom Isla meer op Ed Sheeran lijkt dan Ed Sheeran zelf.

Het was deze tweet die al snel werd opgepakt door heel het internet, want binnen no time werd de tweet ruim 80.000 keer geretweet. En dat vinden we erg begrijpelijk.

Maar he… Dit verhaal kennen we ergens van! Eerder was er ook al een baby die als twee druppels water op Gordon Ramsay leek!

Reageer op artikel:
Ed Sheeran heeft een nogal opmerkelijke dubbelganger: Een 2-jarig meisje
Sluiten