Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 12 mrt 2016

Durf jij een cocktail te drinken in deze bar met glazen vloer boven een afgrond?

Heb jij hoogtevrees? Dan kun je maar beter niet in dit cocktailrestaurant gaan borrelen. Bij ons zusje Roomed spotten we deze enorm bijzondere locatie van cocktailbar Biré Bitori.

De bar en het bijbehorende restaurant hebben volgens het ontwerp een glazen vloer die uitzicht moet bieden op de Copper Canyon in Noord-West Mexico. De ontwerpers willen maar al te graag dat de gasten zo veel mogelijk van de omgeving kunnen zien. En dat lijkt met de glazen constructie aardig te lukken!

De Mexicaanse drankjesbar moet twee verdiepingen gaan krijgen. Op de eerste verdieping zul je een restaurant met glazen muren en vloeren vinden. Op de tweede verdieping wordt het een stukje spannender, daar moet een dakterras komen waar je door de glazen vloer de diepte van de Copper Canyon kunt bekijken. En dat is bepaald geen kattenpis: maar liefst 1800 meter lager is de grond te vinden.

Angsthazen hoeven niet bang te zijn verrast te worden met een bezoekje aan Biré Bitori want de tent bestaat vooralsnog alleen als ontwerp.

Meer informatie over de ontwerpers van deze bijzondere constructie lees je in het artikel van Roomed.

Een andere canyon waar je ook je ogen uit kunt kijken is natuurlijk de Grand Canyon, check deze prachtige timelapse maar eens!

Reageer op artikel:
Durf jij een cocktail te drinken in deze bar met glazen vloer boven een afgrond?
Sluiten