A. de Jong
A. de Jong Froot 26 apr 2018

Dude, Where’s My Car? #metoo 🤣

De hashtag Me Too (of #metoo) ging vorig jaar viral. Daar kun je van vinden wat je wilt, maar het is nou eenmaal zo. En wij zijn er blij mee. Nu maar hopen dat na Amerika ook landen als Rusland, China, Italië, Iran, Saud-Arabië en Jemen #metoo serieus gaan nemen. Zal nog wel even duren. Over Hollywood gesproken: er bestaan ook mooie #metootjes. Namelijk in Dude Where’s My Car?.

Dude, Where’s My Car? #metoo

In een scène die door hardcore feministen misschien niet zo leuk vinden, loopt een levensgroot lustobject met een ‘levensklein’ rokje over de kermis. Dan volgt de perfect getimede ‘me too’. Met dit artikel gaan we de Pulitzerprijs niet winnen, maar die hoop hebben we jaren geleden al opgegeven. Gewoon een coole #metoo video om met je vrienden te delen.

Dude, Where’s My Car? is een heerlijke Amerikaanse stonercomedy uit 2000, geregisseerd door Danny Leiner. De hoofdrollen worden vertolkt door Ashton Kutcher en Seann William Scott.

Popped Culture

Mocht je de film nog niet hebben gezien: in de onderstaande video wordt Dude, Where’s My Car? op gortdroge manier geanalyseerd door Popped Culture. Altijd goed.

Dude, Where’s My Car? sequel

Ho, wacht even! Een sequel? Wij zeggen: ja! Ashton Kutcher en Seann William Scott trouwens ook.

Reageer op artikel:
Dude, Where’s My Car? #metoo 🤣
Sluiten