Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Froot 2 nov 2017

Waanzinnig mooie dronevideo brengt Scheveningen schitterend in beeld

Het is niet vaak strandweer in Nederland, maar als de zon zich laat zien, trekken we massaal naar de kust. Vooral het strand van Scheveningen ligt als het kwik boven de 25 graden komt al snel vol. Toch heeft het bekendste stadsdeel van Den Haag nog veel meer te bieden. Denk aan de boulevard, het Kurhaus en natuurlijk de pier. Deze prachtige video is daarvan het bewijs.

De maker van deze video is Semih Simsek. Deze Brabander was op een zonnige herfstdag te gast in de badplaats en had gelukkig zijn drone bij zich. Het licht was namelijk prachtig en waar het strand in de zomer helemaal vol ligt, was het op die dag heerlijk rustig. Kortom, de omstandigheden waren perfect om het echte Scheveningen waanzinnig mooi in beeld te brengen.

Het eindresultaat is schitterend en het komt dan ook niet als een verrassing dat deze video genomineerd is voor de Drone Award 2017. Deze gehele maand kan er gestemd worden. Dus vind je dat Semih met zijn schitterende video deze prijs verdient? Breng dan hier je stem uit.

Benieuwd hoe Het Land van Ooit er tegenwoordig bij ligt? Check dan deze dronevideo!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Waanzinnig mooie dronevideo brengt Scheveningen schitterend in beeld
Sluiten