Deze doorzichtige tent laat je van de prachtige sterrenhemel genieten

Eerder lieten we je al zien hoe waanzinnig mooi deze Noorse familie in hun zelfgemaakte glazen iglo woont, waarin ze ‘s nachts van de prachtige sterrenhemel kunnen genieten. Maar heb je zelf geen tijd en geld om zoiets te bouwen, dan kun je gelukkig ook gewoon een doorzichtige iglo huren voor een nachtje. Maar… het kan ook nog nét even wat chiquer. Bij onze zusjes van NSMBL spotten we namelijk de volgende tent.

Ontwerper Vytautas Puzeras maakte het volgende kampeerverblijf genaamd Oasis. Alhoewel, kampeerverblijf… Eigenlijk is dit een droomverblijf. Want in deze knusse tent heb je letterlijk 360 graden rond uitzicht zodat je heerlijk kunt genieten van de sterrenhemel. Heb je liever niet dat de buitenwereld jou ziet liggen wegdromen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon de gordijnen sluiten.

Is er dan echt geen nadeel aan deze tent?

Jawel, er is een klein minpuntje: je moet er wel even moeite voor doen voor de tent eindelijk is opgezet. Je kunt de tent namelijk alleen in een aanhanger meenemen en opzetten duurt een halve dag. Maar… dan heb je ook wel wat!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Deze doorzichtige tent laat je van de prachtige sterrenhemel genieten
Sluiten