Froot 17 jul 2017 Sissy Westerhuis

Met een gewiekst trucje wist deze knul backstage te komen bij een boksconferentie

Bokser Floyd Mayweather jr. was afgelopen weekend samen met zijn tegenstander Conor McGregor te vinden in Londen. De heren hielden er hun vierde en laatste persconferentie, om zo hun grote gevecht in augustus te promoten.

Het grote gevecht staat ook wel bekend als The Money Fight en The 180 Million Dollar Dance. Je kunt je dus wel voorstellen dat het een grote happening is. Zowel het gevecht als de voorafgaande evenementen zijn publiekstrekkers, iets waar men graag bij wil zijn!

Ook Zac Alsop leek het wel geinig om aanwezig te zijn bij de laatste persconferentie. En laat het nou net zo zijn dat de chauffeur van Floyd Mayweather Jr. een foto deelde van de badges… Dat was voor Zac dé manier om binnen te komen:

Mayweather’s chauffeur plaatste een foto van de badges online:

Zac liet zijn Photoshop-skills er op los:

En vervolgens kwam ook het lamineermachine van pas:

Bij de eerste deur van het evenement…

En ook de tweede deur kwam hij door!

Allerlei belangrijke heren wandelde Zac voorbij…

Gelukt! Hij is backstage!

“Missie volbracht.”

Moet je zien hoe dichtbij Zac kon zitten:


Wil je de hele video zien die Zac zelf maakte hierover? Dat kan natuurlijk ook:

Het is natuurlijk niet slim geweest van Mayweather’s chauffeur om een foto van de badges te delen, maar Zac’s skills om de foto te bewerken tot eigen badge zijn zeker niet mis!

Hoe het daadwerkelijke gevecht tussen de twee heren gaat verlopen is nog even afwachten: 26 augustus vindt het grote evenement plaats. Tot die tijd kijken we graag even naar dit soort prachtige sportfoto’s.

Reageer op artikel:
Met een gewiekst trucje wist deze knul backstage te komen bij een boksconferentie
Sluiten