Dít zijn nog eens next-level Photoshopskills

Iedereen die een beetje handig om kan gaan met zijn smartphone of computer, kan ook best wel een beetje een foto bewerken. Al is het maar een simpel Instagramfiltertje, faceswapje of een heuse Photoshopbattle. Maar wat déze Russische Photoshopmaster kan, is ongelooflijk knap. Digital artist Max Asabin ‘legt’ verschillende lagen van verschillende foto’s over elkaar heen en versmelt ze zo met elkaar dat je nooit meer terug kunt zien dat het oorspronkelijk twee verschillende foto’s waren.

Hij doet dit door de randen van elke ‘voorgrondfoto’ te trimmen, er schaduwen en highlights aan toe te voegen en de algehele kleur van de foto aan te passen. Op deze manier lijkt de foto extra realistisch, maar heeft het tegelijkertijd over het algemeen ook een mysterieus en soms zelfs sprookjesachtige tint.

Op DeviantArt heeft hij inmiddels al 35.000 volgers die fan zijn van zijn werk. Dit getal vloog omhoog toen zijn werk onlangs op de Facebookpagina van Deviant Art werd gedeeld. “De meeste mensen lieten positieve reacties achter, maar er was ook kritiek, zowel constructief als negatief,” vertelt hij Bored Panda. Maar ik ben in ieder geval heel erg blij met zoveel aandacht!”

Meer werk van hem zien? Volg hem dan ook op Instagram

Reageer op artikel:
Dít zijn nog eens next-level Photoshopskills
Sluiten