Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 21 okt 2016

Dit zijn de 10 duurste huizen op Funda

We schrijven oktober 2016. De huizenmarkt gaat heerlijk en de rente staat laag. Dit is hét moment om een huis te kopen, en laten we nu net een tiental prachtexemplaren voor je hebben verzameld:

1. Dit appartementje op de Dam: 24,5 miljoen euro

Heb jij nog een slordige 25 miljoen liggen? Dan kun je dit heerlijke appartement op de Dam in Amsterdam eens overwegen. De stek heeft een woonoppervlakte van meer dan 1000 m². Daarop vind je zeven slaapkamers, twee jacuzzi’s, een stoomcabine en ook drie ligbaden. Bezichtigen wordt wat lastig: het wordt namelijk pas in 2017 gebouwd.

2. Een riante villa op de Amsterdamse Herengracht: 15 miljoen euro

Een gigantische tuin, marmeren vloeren en een eigen balzaal… Op de Herengracht zit je goed. Dit optrekje heeft een woonoppervlak van 1.738 m² en je krijgt maar liefst 17 (!) slaapkamers.

3. Voormalig klooster in Amsterdam: 9,5 miljoen euro

Houd jij van rust en ruimte, maar ben je ook niet weg te slaan uit de hoofdstad? Dan kan dit wel eens jouw droomhuis zijn. Mocht je het kopen dan woon je in een verstopt walhalla pal naast het Rijksmuseum.

4. Je eigen kasteeltje, in Overveen: 8,75 miljoen euro

Ja, wie van ruimte houdt kan hier zijn of haar draai wel vinden. Als je dit perceel koopt, ben je eigenaar van maar liefst 10.800 m²! Hartstikke leuk is dat je al je vrienden kunt uitnodigen, want deze riante villa heeft maar liefst 20 slaapkamers. Heb je meer dan één auto? Ook geen probleem: er is plek voor tien, en parkeren op het gras moet ook wel eens kunnen… 😉

5. In het bos van Moergestel: 8 miljoen euro

Toegegeven: het is niet in de randstad. Maar wat een mooi huis. Midden in het bos vind je deze mooie villa met 13 slaapkamers. De woning is gigantisch, maar misschien moet je er nog wel wel een slordige vijf miljoen tegen aan gooien om het interieur wat te moderniseren. Ach: wie in zo’n bos woont heeft sowieso gewonnen.

6. Een megavilla in Aerdenhout: 7,9 miljoen euro

Heb jij je altijd al als jonkheer of -vrouw willen voelen? Dan kan dit leuke woninkje je daar vast bij helpen. De villa is te vinden in Aerdenhout, dus met tien minuten kun je ook op het strand staan… Ideaal. Geen zin het zand, dan kun je ook verstoppertje gaan spelen in je eigen woning. Met 9 slaapkamers moet dat vast lukken!

7. Het kleine zusje van de nummer één: 7,9 miljoen euro.

Wil je wel op de Dam wonen maar heb je geen 25 miljoen euro? Geen probleem, joh: met 8 miljoen op de bank red je het ook. Dit appartement moet ook nog gebouwd worden, maar zal een oppervlakte van 371 m² krijgen. Met drie slaapkamers is dit een prima gezinswoning.

8. Altijd leuk, Wassenaar! 7,85 miljoen euro

Wie zijn of haar oog laat vallen op dit landhuis in Wassenaar weet één ding zeker: wat betreft privacy zit je hier geramd. De woning is misschien wat ouder, maar staat wel op 3,2 hectare grond: uitbouwen is dus mogelijk. Heb je behoefte aan een opfrissen? Je kunt een duik in het zwembad (10×20 meter) nemen. Lekker!

9. Een prachthuis in Loosdrecht, omgeven door water: 7,5 miljoen euro

Als jij er altijd al van hebt gedroomd om met de boot naar het huis van de buren te kunnen varen dan is dit jouw kans. Deze prachtige villa in het waterrijke gebied vlakbij Hilversum is niet alleen mooi, het is ook groot! 16 kamers telt de woning. Het enige jammere is dat je jacht helaas niet in de vijver gaat passen…

10. Deze villa in Aerdenhout: 7,45 miljoen euro

Denk je aan ‘heerlijk ontspannen’ dan denk je aan deze woning. In deze lijst lijkt het misschien een koopje, maar met een perceeloppervlakte van maar liefst 40.657 m² is dit bepaald niet niks! Voor zo’n 7,5 miljoen euro kan deze woning van jou zijn. Feest!

Heb je geen miljoenen in een sok onder je bed, dan betekent dat niet dat je huis minder tof is. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze toffe woning, gemaakt in een oude garage? En kun je geen geschikt stukje grond vinden, dan bouw je toch je huis in een boom?! Supercool.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 duurste huizen op Funda
Sluiten