Max Bollen
Max Bollen Article 23 nov 2014

Dit zijn 10 geweldige websites om nieuwe skills te leren

Het internet is een krachtige bron die je gemakkelijk kan helpen aan een hoop nieuwe vaardigheden. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is zoeken op de juiste plekken. Natuurlijk kun je op Google, Yahoo of zelfs Bing zoeken naar dat wat je wil leren, maar wij dachten, laten we jou eens wat tijd besparen.

Hier vind je tien geweldige websites waar je vast en zeker iets van kan leren.

1. Hackaday

Deze website levert dagelijks nieuwe hacks, in de vorm van korte tutorials en één diepgaande uitleg over hoe je nou precies moet hacken.

2. eHow

eHow is een online gemeenschap die zich wijdt aan het onderzoeken, delen en discussiëren van oplossingen. Het is in principe een groot online how-to handleiding.

3. Want

Want is een online magazine met een obsessieve drang om elke dag verslag te doen van alles wat nieuw, handig en/of cool is. Van diepgaande en ongezouten recensies tot de laatste nieuwtjes en de tofste producten in categorieën zoals tech, online, life en future.

4. Lifehacker

Een met prijzen bekroonde blog die zich dagelijks inzet om jou dingen sneller en efficiënter te laten uitvoeren. De website biedt tips, tricks en downloads.

5. Lumosity

Leer om je geheugen te verbeteren door het spelen van een reeks aan leuke en leerzame geheugentraining spellen.

6. Culy

Op culy inspireren ze je dagelijks met artikelen waar het water je van in de mond loopt. Van lekkere recepten tot bijzondere food fotografie en handige filmpjes.

7. 100 skills die iedere man moet kennen

Een compilatie aan artikelen met instructies om je nieuwe skills aan te leren. De website heeft het over een set aan skills voor mannen, maar veel van deze vaardigheden zouden vrouwen ook niet misstaan.

8. MAKE magazine

Brengt de doe-het-zelf mentaliteit naar alle technologische snufjes in je leven. MAKE zit vol met geweldige do-het-zelf projecten die je helpen om het meeste uit je technologische producten te halen.

9. Spreeder

Deze website is gericht op het aanleren van één specifieke vaardigheid: leessnelheid. En het levert uitstekend werk!

10. Manners

Manners is dé mannen site van Nederland. Zij leveren dagelijks de beste content voor de moderne gentleman en schrijven over alles dat mannen boeit.

Reageer op artikel:
Dit zijn 10 geweldige websites om nieuwe skills te leren
Sluiten