Dit waren de 5 beste uitvindingen van 2015

Liefhebber van handige gadgets, de nieuwste apps en vernuftige uitvindingen? Dan moet je zeker vaker een kijkje nemen bij onze tech-broertjes van WANT. Wat je daar zoal leest? We geven je alvast een voorproefje door vijf van hun beste artikelen van 2015 op een rijtje te zetten. Dit waren vijf van de beste uitvindingen van 2015:

De vernuftige Lily-drone filmt je overal, nadat je ‘m in de lucht smijt

Drones zijn er inmiddels in alle soorten en maten. Maar de Lily-drone is wel een héél bijzondere drone. Deze drone filmt je namelijk overal nadat je ‘m in de lucht hebt gesmeten. En… hij is waterdicht! Lees er meer over en bekijk de video in het volledige artikel van WANT.

OXBOARD’s futuristische board opvolger van de Segway

De Segway stond aan de wieg van nieuwe transportmogelijkheden. Sindsdien zijn er verschillende handzame en minder handzame transportmiddelen op de markt gekomen. Maar OXBOARD bijvoorbeeld maakt het design van de Segway echter in één klap log en ouderwets. Heb jij er al op gestaan? Lees er hier meer over.

Heer en meester op het water met dit acht-persoons chill-eiland

Uitvindingen hoeven echt niet altijd elektronisch te zijn om awesome te zijn. Dit 8-persoons chill-eiland is hier een perfect voorbeeld van. Hebben? Check hier waar je ‘m kunt bestellen.

POD: modulaire tent is geschikt voor elke kampeertrip!

Met een groepje kamperen in Frankrijk of op een festival? Dan is dit zeker een ideale oplossing om een eigen kamp te creëren. Met de POD modulaire tent kun je namelijk meerdere mini- en maxi-tenten met elkaar verbinden. Meer weten over deze tent? Check het artikel van WANT voor meer info en videobeelden.

Met deze slimme deurbel kun je overal zien wie er voor de deur staatStel, de deurbel gaat, maar je bent niet thuis. Dan zou je zomaar je langverwachte pakketje kunnen missen. Deze slimme deurbel zou hier de ideale oplossing voor zijn. Via je telefoon krijg je een melding en kun je degene die voor je deur staat gewoon aanspreken. Kun je de pakketjesbezorger gelijk instructies geven waar hij het pakketje moet afleveren. Handig! Meer info lezen over deze deurbel? Check hier het volledige artikel!

Meer gadgets, uitvindingen en tech-nieuwtjes? Check dan vooral de website van WANT of volg ze op Facebook!

Bekijk ook: De beste vrouwen-posts én mannen-posts van 2015

Reageer op artikel:
Dit waren de 5 beste uitvindingen van 2015
Sluiten