Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 24 aug 2016

Dit verliefde stel beklimt een 600 meter (!) hoge hijskraan zonder enige bescherming

Waaghalzen en waaghalzinnen: doe dit vooral niet na. Hoe leuk je het ook mag vinden om de grenzen op te zoeken, dit jonge koppel gaat wel héél ver.

Ivan (22) en Angela (23) uit Rusland weten hun relatie wel naar een hoger niveau te tillen: ze klimmen met niets meer dan hun hardware en wat touwen een 600 (!) meter hoge hijskraan in. En dat zonder klimgordels of enige andere vorm van bescherming…

Op de bouwplaats van de Goldin Finance 117, waar het allemaal plaatsvond is nog tot 2018 zo’n stunt uit te halen. Het gebouw dat er zal komen te staan is 597 meter hoog.
De boel beklimmen is hartstikke illegaal, schrijft ook InsideEdition. Maar dat weerhield Ivan er niet van, zo vertelt hij tegen de entertainmentwebsite: “Ik heb dit juist gedaan om aan mezelf te bewijzen dat ik dit kan!”

Het is niet de eerste keer dat deze Russische lovebirds samen gaan klimmen. Volgens InsideEdition hebben ze de Sagrada Familia in Barcelona, de Shanghai Toren in China en de Eiffel Toren in Parijs ook al getrotseerd.

Heb jij nu ook zin gekregen om te klimmen en je hoogtevrees te overwinnen? Dan hoef je echt niet helemaal naar China. Ook in Groningen staat een bijzondere klimmuur. Cool!

Reageer op artikel:
Dit verliefde stel beklimt een 600 meter (!) hoge hijskraan zonder enige bescherming
Sluiten